Duvar Boyası Renkleri

Polisan Sabah Sisi Rengi ile Boyanmış Evler

Polisan Sabah Sisi rengi duvar boyası ile evinizde farklılığı getirin. Açık grinin en güzel tonlarından biri ile duvarlarınızda ferahlığı ve huzuru yansıtın.

Gri aynı nötr bir boya rengidir ve hem iç duvarlar hem de ev dış cepheleri için uzun yıllardır popüler bir renk seçeneğidir. Çok yönlülüğü ve sayısız tonu nedeniyle dekorasyonda duvar boyası, mobilyalar, halılar ve perdelerde tercih edilir. Grinin o kadar çok farklı tonu var ki, kesinlikle sizin tarzınıza uyan bir ton vardır. Boya markaları kişisel zevklere göre farklı tonlarda gri renk duvar boyası üretimi yapmaktadır.

Polisan, geniş renk yelpazesi ülkemizde en çok tercih edilen boya markalarından biri haline gelmiştir. Bu markanın gri renk tonları, evinin duvarlarının rengini yenilemek isteyenler tarafından en çok tercih edilen renklerdir. Polisan renk kartelası içerisinde yer alan ‘Sabah Sisi’, açık tonu ile dengeli dekorasyonlara yardımcı oluyor. İster oturma odanızı ister yatak odanızı dekore edin, bu renk ile bir dekorasyon tasarlayarak, heyecan verici bir görünüm elde edebilirsiniz.

Polisan Sabah Sisi Rengi

polisan sabah sisi ci 6202

Polisan Sabah Sisi rengi, renk kartelasında “4001 Sabah Sisi / Cİ-6202” kodu ile yer alan açık gri tonunda bir renktir. Duvar boyası olarak gri renge verilen önem arttıkça, bu renkte ön plana çıkmaya başlamıştır. Evinizde şık ve zarif bir ortam yaratmak istiyorsanız duvarlarınız için harika bir seçenektir.

Gri rengin çok yönlülüğü, onu hemen hemen her ev tarzına uygun hale getirir. Sıcak grilerden daha soğuk renk tonlarına kadar, alanınız için seçim yapabileceğiniz bir çok tonu bulunuyor. Açık gri duvar boyası rengi olan sabah sisi, dekorasyonla iyi bir şekilde eşleşerek kusursuz bir şekilde çalışır.

Sabah Sisi Rengi ile Boyanmış Evler

Sabah sisi rengi ile evinize doğru sıcaklık, enerjiyi kazandırabilir ve ışığı bir odaya yansıtarak davetkar bir doku ve desen oluşturabilirsiniz.

polisan sabah sisi

Açık gri renkler yumuşaktır, rahattır ve çağdaş mekanlar için harikalar yaratacaktır. Yatak odası, salon, mutfak ve çocuk odalarında müthiş uyum yakalar.

sabah sisi polisan

Evinizdeki herhangi bir odayı dönüştürmek için Polisan renk kartelasında yer alan gri tonlarından seçim yapın. Sabah Sisi, Marjinal Gri, Dingin Gri, Masum Gri, Gizemli Gri ve Sakız Beyazı en çok tercih edilen gri tonlarıdır.

Kaynaklar

  1. View The Most Popular Grey Paint Colours and Schemes. Alındığı Tarih: 22 Temmuz 2023. Alındığı Yer: Dulux | Arşiv Bağlantısı
  2. Polisan Home Cosmetics. Alındığı Tarih: 22 Temmuz 2023. Alındığı Yer: Polisan

Pelin Uslu

Ev dekorasyonu ile ilgili yenilikleri ve trendler hakkında insanlara yardımcı olacak konulara yer veriyorum. İç Mimarlık mezunu olmam nedeni ile konulara hakim biri olarak yayınlamış olduğum içeriklerle, ev dekorasyonu konusunda yardımcı olmak için buradayım. Salon, mutfak, yatak odası ve bir evin diğer tüm alanları için bulabileceğiniz harika dekorasyon fikirlerinden yararlanabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu