Faydalı Bilgiler

TC Kimlik No İle Evkur Onay Sorgulama 2024

TC kimlik no ile Evkur onay sorgulama işlemi yaparak siparişinizin son durumunu öğrenebilirsiniz. Taksitli sözleşme onayından sonra ürüne sahip olabilirsiniz.

Türkiye’nin önde gelen ticaret kuruluşlarından biri olan Evkur, müşterilere sözleşme tabanlı taksitli alışveriş fırsatları sunmaktadır. Mobilya ve beyaz eşyaların yanı sıra elektronik ürünler, mutfak gereçleri, halı ve kilim gibi geniş bir ürün yelpazesiyle müşterilerine hizmet sunuyor. Kaliteli ürünleri rekabetçi fiyatlarla sunmanın yanı sıra, esnek ödeme seçenekleri de sunarak alışveriş deneyimlerini daha da kolaylaştırmaktadır.

Türkiye’nin en büyük mağaza zincirlerinden Evkur, nakit ve kredi kartı ödeme seçeneklerine ek olarak tüketici finansman kredisi ile kolaylık sağlıyor. Evkur’da oldukça geniş bir ürün yelpazesi bulunmaktadır ve kredi kartı olmadan da alışveriş yapma imkanına sahipsiniz. Taksitli sözleşme yöntemi, alışverişlerinizi kredi kartı kullanmadan da gerçekleştirebileceğiniz bir alternatif sunuyor.

Evkur taksitli alışveriş, mazağa üzerinden veya online e-ticaret sitesi üzerinden yapılabilir. Siparişiniz onay sürecinden geçer ve onaylanması durumunda ürüne adınıza düzenlenen sözleşme sonrasında sahip olursunuz. Taksitli alışveriş işlemlerini tamamladıktan sonra TC kimlik no ile onay sürecini takip edebilirsiniz.

TC Kimlik No İle Evkur Onay Sorgulama Nasıl Yapılır?

TC Kimlik No Evkur

Evkur taksitli alışverişlerde onay süreci oldukça önemlidir. Müşteriler onay aldıkları zaman ürünleri taksitli olarak almaya hak kazanırlar. Siparişiniz Evkur’a ulaştığında, hızlı ve etkili bir süreçle sözleşme oluşturulur. Sonrasında, kısa bir değerlendirme süreci başlatılır. Kredi değerlendirme birimi tarafından onay alındığında, siparişinizin teslimatına hemen başlanır. (Teslimat süresi genellikle 3 ila 4 gün arasında değişmektedir.

TC kimlik numarası ile Evkur onay sürecini sorgulamak için;

  • Evkur internet sitesine üyeliğiniz bulunmuyorsa linkten üye olup, https://www.evkur.com.tr/register sonrasında, sizden istenilen bilgileri eksiksiz doldurun.
  • Satın almak istediğiniz ürünü sepetinize ekleyin ve ödeme tipini talep ettiğiniz şekilde seçin.
  • Ödeme tipini “Taksitli Sözleşme” olarak seçip sonraki adıma geçtiğinizde teslimat ve fatura adreslerini girin.
  • “Ödeme Bilgileri” sayfasından istenen bilgileri girin.
  • Siparişi oluşturduktan sonra gerekli kontroller Evkur yetkilileri tarafından yapıldıktan kısa bir süre sonra bilgilendirme amacıyla, size geri dönüş sağlanır.
  • Siparişi tamamladıktan sonra TC kimlik no ile onay sorgulama işlemi için müşteri temsilcisi ile iletişime geçebilirsiniz.

Kredi kartsız peşinatsız taksitli alışveriş onay sürecini başvuru yapmış olduğunuz Evkur mağazasından veya iletişim sayfasından veya yazarak takip edebilirsiniz.

Evkur taksitli alışveriş yapmanız durumunda ödemeleri mağazadan veya kredi kartı ile yapabilirsiniz. Online ödeme kanalları üzerinden ödeme yapma imkanı ile kolaylıkla ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kredi Kartsız Peşinatsız Alışveriş Nasıl Yapılır?

Evkur internet sitesi üzerinden kredi kartsız peşinatsız alışveriş yapabilirsiniz. Bunun için ilk olarak üye girişi yapmalısınız. Ardından ürünleri seçerek sepete ekleyin ve alışverişi tamamlayın. Ödeme seçenekleri arasında “Sözleşmeli” seçeneğini tercih edin. İstediğiniz taksit sayısını seçtikten sonra “Devam” veya “Sonraki Adım” butonuna tıklayarak ilerleyin.

Siparişlerinizi teslim almak için Evkur mağazası veya istediğiniz bir ev arasını ekletebilirsiniz. Adres bilgilerini girdikten sonra “Ödeme Bilgileri” ekranından “Sözleşmeli Alışveriş” bölümünü seçerek sizden istenen bilgileri eksiksiz doldurun. Oluşturulacak olan senet bilgilerini girin ve devam edin. Son olarak “Sipariş Bilgilerinizi Onaylayın” ekranına geçin. Sözleşme bilgilerinizi kontrol edin ve onay kutucuklarını işaretledikten sonra “Sipariş Tamamla” butonuna tıklayarak siparişi tamamlayın. Siparişiniz oluşturup Evkur’a bildirilir.

Sipariş Evkur’a bildirildikten sonra onay süreci başlar. Değerlendirmeniz yapıldıktan sonra uygun görülmesi halinde ürünler teslim edilir. Siparişinizi teslim aldıktan itibaren bir ay sonra ödemeyi Evkur Mağazaları’ndan veya online ödeme kanalları üzerinden yapabilirsiniz.

 

Pelin Uslu

Ev dekorasyonu ile ilgili yenilikleri ve trendler hakkında insanlara yardımcı olacak konulara yer veriyorum. İç Mimarlık mezunu olmam nedeni ile konulara hakim biri olarak yayınlamış olduğum içeriklerle, ev dekorasyonu konusunda yardımcı olmak için buradayım. Salon, mutfak, yatak odası ve bir evin diğer tüm alanları için bulabileceğiniz harika dekorasyon fikirlerinden yararlanabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu