Duvar Boyası Renkleri

Evler İçin 3 Sanal Duvar Boyama Uygulaması

Duvar boyama uygulaması ile evinizin iç cephe ve dış cephesi için renk seçebilirsiniz. Birkaç dokunuşla renklerin duvarınızda nasıl göründüğüne bakabilirsiniz.

Duvar boyama uygulamaları, renk tonlarının duvarlarınızda nasıl görüneceğini bilmenize yardımcı olur. Bu uygulamalar, evinizi veya iş yerinizi yeniden dekore etmek istediğinizde size rehberlik eder ve doğru renk tonunu seçmenizi sağlar. Seçtiğiniz renkleri duvarlarınıza sanal olarak uygular, böylece gerçek bir boya örneği almadan nasıl duracağını görebilirsiniz. Böylelikle, renk seçimi sürecini kolaylaştırır ve duvarlarınızın nasıl görüneceği hakkında daha iyi fikir edinebilirsiniz.

Birçok uygulama, bir duvar rengine karar vermeden önce sanal olarak o rengi denemenize yardımcı olan teknolojilere sahiptir. Bu araçlar evinizin dekorasyonu için doğru renk tonunu bulmayı, tek tıkla fotoğraf üzerinden duvarın rengini değiştirmeyi sağlıyor. Böylelikle eviniz için duvar boyası seçiminde fikir edinmeniz açısından yardımcınız oluyor.

Duvar Boyama Uygulamaları

Duvar boyama uygulamalarının geneli aynı mantıkla çalışır. Yeni bir fotoğraf çekerek veya galeriden bir fotoğraf seçerek duvarlarınızı istediğiniz renge boyayabilirsiniz. Öncelikle fotoğrafı yükleyin ve ardından renk seçimi yapın, son olarak ise resme dokunun. Uygulama duvarları tanıyacak ve seçmiş olduğunuz rengi duvarlarınızda yansıtacaktır.

1. Marshall Gör&Boya

marshall gör boya uygulaması

Bir sonraki duvar renginizi seçmek Marshall Gör&Boya uygulaması ile çok kolay. Bu uygulama Marshall boya renklerini duvarınızda anında görmenize yardımcı olur. Artırılmış gerçeklik teknolojisini kullanarak, ekrana yalnızca bir dokunuşla duvarlarınızda farklı renkleri keşfedebilirsiniz.

Kullanımı kolay uygulama, istediğiniz renk tonunu seçmenizi sağlar ve artırılmış gerçeklik teknolojisiyle renkleri yaşam alanınızda canlı görmenize olanak tanır. 1200’den fazla Marshall rengi arasından istediğinizi seçebilirsiniz.

Marshall Gör&Boya uygulamasını kullanmak için;

  • Uygulamayı cep telefonunuz indirin.
  • Sağ alt köşede bulunan yuvarlak fotoğraf simgesine tıklayarak kamerayı açın.
  • Alt bölümden renk tonunu seçtikten sonra duvara tıkladığınız zaman renk tonu uygulanacaktır.
  • Sol üstteki fotoğraf simgesine tıklamanız durumunda galerinizde bulunan herhangi bir fotoğrafı seçebilirsiniz.
  • Fotoğrafı seçtikten sonra alt bölümden renk tonu seçip duvara dokunursanız, duvar renklenecektir.

iOS için İndir Android için İndir

2. Paint my Room – Renkleri dene

Paint my Room boya uygulaması

Bu uygulamada duvar boyası renklerini doğrudan duvarlarınızda deneyebilirsiniz. Bu sayede istediğiniz rengin evin duvarlarında nasıl görüneceğini hayal edebilirsiniz. Sanal ortamda evin iç ve dış cephesinde renk tonunu görebilirsiniz. Uygulama duvarlarınızın kenarını otomatik bulur ve böylece renkleri sorunsuz bir şekilde duvarınıza uygular.

Telefonunuza kayıtlı veya yeni çekeceğiniz bir fotoğrafı seçin ve ardından seçmiş olduğunuz rengi tek bir dokunuşla duvarlarınıza uygulayın. Paint my Room boya uygulamasını Google Play ve App Store üzerinden telefonunuza indirebilirsiniz.

iOS için İndir Android için İndir

3. My Room: Wall Paint Visualizer

My Room: Wall Paint Visualizer duvar boyama uygulaması

Sanal ev boyama uygulaması ile mükemmel rengi arayan herkes fırçayı kaldırmadan boya renklerini duvarlarında deneyebilir. Uygulama “kenar algılama” işlevi sayesinde istenilen renk ile hızlı bir şekilde duvarı renklendiriyor. Renk seçimi yaptıktan sonra fotoğrafa dokunmanız durumunda boya rengi duvarda görünür.

Android için İndir

Pelin Uslu

Ev dekorasyonu ile ilgili yenilikleri ve trendler hakkında insanlara yardımcı olacak konulara yer veriyorum. İç Mimarlık mezunu olmam nedeni ile konulara hakim biri olarak yayınlamış olduğum içeriklerle, ev dekorasyonu konusunda yardımcı olmak için buradayım. Salon, mutfak, yatak odası ve bir evin diğer tüm alanları için bulabileceğiniz harika dekorasyon fikirlerinden yararlanabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu