Duvar Boyası Renkleri

Polisan Renk Kartelası 2023 – İç Cephe Boya Renkleri

Polisan renk kartelası, binlerce farklı renk seçeneği sunuyor. İç cephe boyası olarak son zamanların moda boya renkleri tonlarıyla evinizi güzelleştirebilirsiniz.

Polisan boya markası 1985 yılında ilk fabrikasını kurmuş ve Türkiye’nin önde gelen boya markalarından biri olmuştur. İç cephe duvar boyası olarak en çok tercih edilen boya markalarından biridir. En çok tercih edilen renkler krem ve gri tonlarıdır. Krem rengi Türkiye’de çok fazla tercih edilen kum bejine yakın bir renktir. Özellikle mobilyalarla uyumlu olması ev sahiplerinin çok tercih etmesindeki en önemli nedenlerdendir. Yapı marketlerde en çok aranan renk tabiki de Polisan kumsal beji rengidir. DYO alaçatı rengine çok yakın olan bu renk, özellikle biraz daha ferahlık isteyen ve evinde huzur isteyenler için çok tercih edilebilir renktir. En çok tercih edilen esrarengiz renklerden biri de Polisan renk kartelası içerisinde yer alan Gizemli Bej rengidir. Gizemli bej rengi gri ve kum beji rengi arasında farklı bir renktir. Özellikle çalışma ortamlarında sıkça tercih edilen renkler arasında yer alıyor.

DYO Boya İç Cephe Renk KartelasıFilli Boya İç Cephe Renkleri

Polisan İç Cephe Renk Kartelası

Polisan renk kartelası içerisinde bulunan renkler ile evinize zarif bir hava katabilirsiniz. Evinizi yenilemeye karar verdiyseniz, bu yılın en çok tercih edilen renklerine göz atabilirsiniz. Sınırsız renk seçeneği ile istediğiniz tüm renkler Polisan bayilerinde 5 dakikada hazırlayarak teslim edilir.

En çok tercih edilen Polisan iç cephe boyası:

  • Krem Tonları
  • Gizemli Bej
  • Saf
  • Sevecen
  • Candan
  • Kumsal Beji
  • Sabah Sisi
  • Dingin Gri
  • Masum Gri
  • Yeni Kuğu
  • Beyaz Kum

Siz de ev dekorasyonunuza en uygun rengi seçmek için Polisan iç cephe renk kartelasını inceleyebilirsiniz.

Polisan Renk Kartelası
Polisan Renk Kartelası

Enerjinizi pembe tonlarındaki duvar boyası ile tamamlayabilirsiniz. Ortama sıcaklık ve huzurluk dağıtan pembe tonları, ev dekorasyonunda muhteşem bir görüntü elde etmenizi sağlar. Pembenin mutluluk ve enerji veren tonları Polisan ile evinize giriyor. Cesaretin ve enerjinin rengi kırmızının tüm tonlarını Polisan boya renkleri içerisinde bulabilirsiniz.

Kızılcık, İkinci Bahar ve Elegan Lila renkleri Polisan renk kartelasında yer alan en çok tercih edilen iç cephe renklerindendir.

Polisan Renk Kartelası

Doğanın rengi yeşili evine taşıyarak, huzur arayanlar Polisan kartelasında bulunan yeşil tonlara göz atabilir. Doğanın büyüleyen renkleri ile evinizin duvarlarını sarsın!. Bulunduğu ortamın enerjisini yükselten  sarı, yeşil me mavi tonları ile evinize ferahlık katabilirsiniz.

Polisan Renk Kartelası

Yaşam alanlarınızı oluştururken bej ve toprak renklerden ilham alın! Sizi yansıtan alanları tasarlarken karar vermenize yardımcı olacak renkler, Polisan renk kataloğu içerisinde yer alıyor. Hayatımızın bir çok alanında karşımıza çıkan bej ve krem rengi, en çok tercih edilen renklerin başında geliyor.

Polisan Renk Kartelası

Gri ve bej rengi tonları Polisan boya markasının en çok araştırılan tonlarıdır. Duvar boyası olarak tercih edilen bu renkler, açık ve ferah alan isteyenlerin ilk tercihidir. Aydınlık, ferah ve huzur veren mekanlarda açık bej ve açık gri duvar boyası tercih edebilirsiniz.

Polisan Gri Tonları

Duvarlarınızda kullanacağınız Polisan gri tonları ile evinizde huzur dolu alanlar yaratın. Gri renk tonları, açık renk mobilya ve aksesuarlarla tam bir uyum içerisinde çalışır. Açık gri renk tonlarını duvarlarınızda kullanarak mobilyalarınızla beraber muhteşem bir uyum yakalayabilirsiniz.

Polisan Gri Tonları
Polisan Gri Tonları

Polisan boya renklerinden gri tonları ile evinizi şık bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Duvar boyası olarak tercih edebileceğiniz Candan, Arzu, Engin, Sevecen ve Saf renkleri ile evinizde sade ve şık bir görünüm yakalayabilirsiniz. 

Polisan Colorium İç Cephe Renk Kataloğu

Polisan Colorium iç cephe boya renkleri kataloğunda her zevke göre renk bulunuyor. Bej tonları, gri tonları, pembe, sarı, kırmızı, yeşil, mavi ve aklınıza gelebilecek tüm renkler. Yeni Kuğu, Yeni Duru, Yeni Kım, Yeni Nil, Beyaz Kum renkleri açık duvar boyası arayanların mutlaka göz atması gereken renklerdendir.

Seçeceğiniz duvar boyası rengi, sadece evinizin görüntüsünü değil aynı zamanda hislerinizi de etkiler. Duvar boyası seçiminizi kolaylaştırmak için Polisan renk kataloğu aşağıda listelenmiştir.

İşte Polisan renk kataloğu

Polisan renk kartelasında zevkinize uygun tüm renklere ulaşabilirsiniz. Duvar boyası olarak açık ve koyu renklerde onlarca farklı renk tonu bulunuyor. Kolay silinebilir, parlama yapmayan ve ize karşı dayanıklı özellikleri ile evlere estetik ve konfor sunan Polisan, farklı renk seçenekleri ile göz kamaştırıyor. Doğanın huzurunu evlerinizde yansıtmanıza yardımcı olacak olan renkler ile estetik alanlar oluşturabilirsiniz.

Bej tonları ve gi tonları Polisan renk kataloğunda en çok merak edilen renklerdendir. Sizde bu renklere göz atarak evinizin duvarlarında farklılık yaratabilirsiniz. Havadar ve huzurlu ortamlara sahip olmak için duvarlarında açık tonlarda renkleri tercih edebilirsiniz. Polisan boya sunmuş olduğu onlarca farklı renk tonu ile benzersiz dekorasyonlara imza atmanıza yardımcı olur. Yatak odası, oturma odası, salon ve mutfaklar için harika renkler bulunuyor.

Pelin Uslu

Ev dekorasyonu ile ilgili yenilikleri ve trendler hakkında insanlara yardımcı olacak konulara yer veriyorum. İç Mimarlık mezunu olmam nedeni ile konulara hakim biri olarak yayınlamış olduğum içeriklerle, ev dekorasyonu konusunda yardımcı olmak için buradayım. Salon, mutfak, yatak odası ve bir evin diğer tüm alanları için bulabileceğiniz harika dekorasyon fikirlerinden yararlanabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu