Duvar Boyası Renkleri

Marshall Tütsü Rengi ile Ev Dekorasyonu Örnekleri

Marshall tütsü rengi katalogda Soft Beyaz kategorisinde yer alır. İç ve dış cephe duvar boyası olarak tercih edilen tütsü rengi en çok tutulan renklerden biridir.

Ev dekorasyonunu değiştirmek isteyipte duvar boyası arayışında olanların ilk baktıkları boya markaları arasında Marshall boya yer alıyor. Marshall boyanın kartelasında zevkinize uygun bir rengi mutlaka bulabilirsiniz. Her rengin yüzlerce tonu bulunuyor. En çok araştırılan tonlarından biri de tütsü rengidir. Marshall boya tütsü rengi ile boyanmış duvarlar çok merak ediliyor. Bu yazıda renk hakkında bilgi vermeye ve yardımcı olmaya çalışacağız.

Tütsü Rengi

Tütsü rengi, Marshall boya markasının Soft Beyaz kategorisinde bulunuyor. Gri renk tonlarında olan tütsü rengi ile yaşam alanlarınıza keyif katabilirsiniz. Bu ton evinizi hafif ve havadar hissettirmenin yanında, odaya derinlik katar. Ev dekorasyonu için çok yönlü ve şık bir renk arayanlara ideal bir renktir. Tütsü rengi hafif bir renk olduğundan dolayı evinize güçlü bir sıcak enerji katar. Duvar boyası olarak açık boya renkleri arayışındaysanız, canlı renklerden biri olan tütsüyü tercih edebilirsiniz. Marshall boya renkleri arasında en çok tutan renklerden biridir.

tütsü rengi
Tütsü Rengi

Marshall tütsü rengi, odaya modern bir görünüm sağlar. Açık gri renk tonları içerisinde olduğu için küçük alanı biraz daha büyük hissettirir. Bu renk tonu, karanlık ve karamsarlıktan daha hafif ve havadar hissettiren zengin bir tondur. Yatıştırıcı boya rengi, güneşin bol olduğu alanlarda parıldayan bir görüntü oluşturur. Tütsü rengi ile duvarlar ve zemmin, dar alanların daha geniş görünmesini sağlar.

Marshall tütsü rengi duvar boyası renginin ev dekorasyonundaki yerini aşağıdaki göstersellerden görebilirsiniz. Sizde evinizi tütsü rengine boyatmak istiyorsanız bu görseller sizi fazlasıyla fikir sahibi yapacak.

Tütsü Rengi Duvar Boyası Örnekleri

Sizi Marshall tütsü renginin dekorasyon gücüyle tanıştırmak istiyoruz. Aşağıdaki fikirler, tütsü rengi boyanın alanları nasıl canlandırdığını gösteriyor. Paylaşlan görsellerde açık gri renk tonlarında duvar boyası kullanılmıştır. Tütsü rengine yakın olan bu renkler ile boyanan duvarları inceleyebilirsiniz.

marshall tütsü rengi oturma odası

Bir odayı griyle boyamak istediğinizde, kesinlikle göz atmanız gereken renklerin başında tütsü boya rengi geliyor. Güneş alan bir odanız varsa tütsü iyi bir tercih olabilir.

marshall tütsü rengi yatak odası

Tütsü renginin en mükemmel yanı hemen hemen her renkle uyumlu ve her dekor stiline kolayca uyum sağlıyor olmasıdır.

tütsü boya rengi

Gri odalar, ev dekorunuzu yenilemeye başlamanın harika bir yoludur. Özellikle evinizin en önemli odalarından biri olan oturma odasında gri renk çok heyecanlı durur.

tütsü rengi boya

Tütsü rengi boya alanlarda adeta fark yaratır. Diğer eşyaların öne çıkmasını ve oturma odasının daha fazla ilgi çekmesini sağlar. Misafirlerin gözü duvarlarınızda olsun istiyorsanız gri renk tonları ilk tercihiniz olmalı!

tütsü rengi duvar boyası

Özellikle grinin duvarlarınız için çok koyu bir renk olduğunu düşünüyorsanız, Marshall tütsü rengi iyi bir tercihtir. Yumuşak gri tonları, evinizde huzur duygusu yaratır.

tütsü rengi oturma odası

Evi için duvar boyası arayanlara tütsü rengi duvar boyası kullanmak harika bir fikir. Bu renk tüm odalarınızı yenileyecek ve harika görünmesini sağlayacaktır.

tütsü rengi yatak odası

Tütsü rengi oturma odası duvarlarında kullanılacağı gibi, yatak odası ve banyo gibi diğer alanlarda da gönül rahatlığı ile kullanılabilir.

NOT: Görseller gri renk tonları içerdiğinden dolayı fikir verme amacı ile eklenmiştir. Marshall tütsü rengi ile ilgili ayrıntılı bilgi almak istiyorsanız Marshall boya bayisine giderek kartela üzerinden inceleyebilirsiniz. Güneş ışığı ve lamba ışığına göre renklerde farklılıklar olabileceği için tütsü rengini en net olarak satış bayilerinde kartela üzerinden inceleyebilirsiniz.

Marshall Tütsü Rengi Yorumları

Marshall tütsü rengi yorumları, evini boyayan kişiler tarafından genellikle olumludur. Ancak boya satış bayisi tarafından hazırlanmış boya ile boyanmış olan ev sahipleri tarafından yazılan baz şikayetler de bulunuyor. Yapılan şikayetler genellikle katalogda seçilen renk ile duvar boyasının aynı renkte olmaması yönündedir.

Tütsü rengi yorumlarına baktığımız zaman sorunun genellikle boyayı bayi dışından alınan boyadan kaynaklandığını görüyoruz. Tütsü rengi ile duvarlarınızı boyamak istiyorsanız Marshall bayisinden boyayı satın almaya dikkat ediniz. Ayrıca profesyonel bir usta ile görüşereke evinizi boyatınız. Karşılaşmış olduğunuz sorunlarla Marshall yetkilileri fazlası ile ilgilenecek ve sizleri bilgilendirecektir. Bir şikayet sitesinde okuduğumuz yorumlara göre yapılan şikayetlerle ilgilendiklerini görüyoruz.

Pelin Uslu

Ev dekorasyonu ile ilgili yenilikleri ve trendler hakkında insanlara yardımcı olacak konulara yer veriyorum. İç Mimarlık mezunu olmam nedeni ile konulara hakim biri olarak yayınlamış olduğum içeriklerle, ev dekorasyonu konusunda yardımcı olmak için buradayım. Salon, mutfak, yatak odası ve bir evin diğer tüm alanları için bulabileceğiniz harika dekorasyon fikirlerinden yararlanabilirsiniz.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu