Faydalı Bilgiler

Kadıköy Bit Pazarı Nerede Hangi Gün Kurulur & Nasıl Gidilir?

Kadıköy bit pazarı İstanbul’da en çok uğranılan pazarlardan biridir. Kadıköy bit pazarı nerede, nasıl gidilir ve hangi günler açık gibi soruların cevaplarını içeren rehber hazırladık.

Kadıköy bit pazarı, Türkiye’nin dört bir yanından gelen müşterilerine antika ürünlerden elektronik eşyalara, elbiselerden ayakkabılara, dekorasyon malzemelerinden mutfak eşyalarına kadar geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Özellikle İstanbul’da yaşayan vatandaşlar, ihtiyaçlarını daha uygun fiyata satın almak için sıklıkla bu pazara uğramaktadır. İstanbul’un en kalabalık pazarlarından olan Kadıköy bit pazarına gitmek isteyen vatandaşların kafalarında olan soruları cevaplamaya çalıştık.

Kadıköy bit pazarı hangi gün açık

İhtiyacınız olan bir ürünü uygu fiyata satın almak için veya gidip gezip görüp uygun fiyatlı olan ürünlere ulaşmak için Kadıköy bit pazarına toplu taşıma araçları ile ulaşabilirsiniz. Peki vatandaşların en çok merak ettiği Kadıköy bit pazarı nerede, nasıl gidilir ve hangi günler açık? Gelin şimdi bu soruların cevaplarını bir bir öğrenelim…

Kadıköy Bit Pazarı Nerede?

Elektronik eşyadan mutfak eşyalarına, giyimden antika ürünlere kadar birçok ürünü uygun fiyata satın alabileceğiniz Kadıköy bit pazarı İstanbul Kadıköy ilçesinin Hasanpaşa Mahallesi Uzunçayır caddesindedir. Marmaray, Metrobüs, Metro ve Otobüs gibi toplu taşıma araçları ile bit pazarına ulaşmak mümkündür.

Kadıköy Bit Pazarı Tam Adres: Hasanpaşa Mahallesi, Uzunçayır Cd. No:2/34, 34722 Kadıköy/İstanbul

Kadıköy pazarı nerede

Anadolu yakasında Kadıköy ilçesine yakın bir yerde oturuyorsanız Otobüs, Dolmuş veya yürüyerek bit pazarına ulaşabilirsiniz. Antika eşyalar, elektronik ürünler, aksesuar, dekoratif ürünler, giyim ve elbise gibi ürünleri bit pazarında düşük bütçeyle satın alabilirsiniz. İstanbul’un en çok ziyaret edilen bit pazarı olan bu pazar, bol çeşit ve uygun fiyatları ile ünlü bir pazardır. Sizde gitmek isterseniz Kadıköy ilçesinde Hasanpaşa Mahallesi Uzunçayır caddesi üzerinde bu pazara ulaşabilirsiniz.

Kadıköy Bit Pazarı Hangi Günler Açık?

İstanbul Kadıköy bit pazarı “Cuma” günleri kuruluyor. Cuma günleri açık olan bit pazarında antika, elektronik, oyuncak, dekorasyon ve giyim vb. evinizin ihtiyacı olan her şeye uygun fiyat ile sahip olabilirsiniz. Bit pazarı İstanbul’un en çok ziyaret edileni olduğu için ihtiyacınız olan kaliteli ürünlere ulaşmak için erken saatlerde gitmenizi öneriyoruz. Ziyaretçisi çok fazla olduğu için ürünler erkenden alıcılarına ulaşıyor.

Kadıköy bit pazarı hangi günler açık

Kadıköy bit pazarı Salı ve Cuma günleri kuruluyor. Ancak Salı günü sadece sosyete pazarı kuruluyor. Cuma günleri ise bit pazarı ve sosyete pazarı karışık oluyor. Eğer sadece bit pazarı ürünlerini incelemek istiyorsanız Cuma günü gitmelisiniz.

Kadıköy Bit Pazarına Nasıl Gidilir?

Kadıköy bit pazarına Metrobüs, Metro, Otobüs, Dolmuş ve Marmaray gibi ulaşım araçları ile ulaşabilirsiniz. İstanbul Kadıköy Hasanpaşa Mahallesi Uzunçayır Caddesinde bulunan bit pazarına en kolay gidiş yöntemi Fikirtepe metrobüs durağından inerek 4 dakika yürümektir.

Uzunçayır metrobüs durağında inmeniz halinde 8-12 dakika yürüyerek bir pazarına gidebilirsiniz.

Metro ile gidecekseniz Ünalan metro durağında inerek 5-6 dakika yürüyüp bit pazarına gidebilirsiniz.

Özel aracınız ile Kadıköy antika pazarına gitmek istiyorsanız cep telefonunuzda bulunan Navigasyon uygulamasını kullanabilirsiniz. “Kadıköy Antika Pazarı” aratması yaparak “Yol Tarifi” butonuna tıklayarak bit pazarına yol tarifi alabilirsiniz. Aşağıdaki haritada Kadıköy Antika Pazarı konumu verilmiştir.

Kadıköy Antika Pazarı Harita

https://goo.gl/maps/qQVY5Dovb2WCsMoC7

Kadıköy bit pazarı nerede

#ÖZET#

Özetlemek gerekirse Kadıköy’de bulunan bit pazarı Cuma günleri kuruluyor diyebiliriz. Salı günü normal pazar kurulmaktadır. Nasıl gidilir kısmında ise tüm toplu taşıma araçları ile gidebileceğinizi belirtelim. Metrobüs ile Fikirtepe ve Uzunçayır durağında, Metro ile Ünalan metro durağında inmeniz halinde dakikalar içerisinde bit pazarına yürüyerek ulaşabilirsiniz.

Pelin Uslu

Ev dekorasyonu ile ilgili yenilikleri ve trendler hakkında insanlara yardımcı olacak konulara yer veriyorum. İç Mimarlık mezunu olmam nedeni ile konulara hakim biri olarak yayınlamış olduğum içeriklerle, ev dekorasyonu konusunda yardımcı olmak için buradayım. Salon, mutfak, yatak odası ve bir evin diğer tüm alanları için bulabileceğiniz harika dekorasyon fikirlerinden yararlanabilirsiniz.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Keşke cuma haricinde de kurulsa bit pazarı… mesela haftasonu ya da salı çarşamba ya da perşembe…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu