Listeler

En İyi 10 Porselen Yemek Takımı Markaları

Çeyiz hazırlığında olanlara ve evini yenilemek isteyenlere en iyi 10 porselen yemek takımı markaları listesi oluşturduk. Bu listeyle yemek takımı markası seçmek çok daha kolay.

Mutfaklarda olmazsa olmazlardan olan yemek takımları hayatımızı kolaylaştırıyor. Çeyiz hazırlayanlar ve mutfağını yenileyenler için porselen yemek takımı markaları listesi oluşturduk. En iyi yemek takımı markası hangisi? Ülkemizde bulunan ve en çok tercih edilen markaları bir araya getirdik.

Yemek takımları sofralarda sürekli kullanılacağı için kaliteli ve yeni moda olması gerekiyor. Çeyiz hazırlığı yapanlar genellikle, çeyiz seti olarak porselen grubunu satın almaktadır. Çeyiz seti içerisinde servis tabağı, çorba tabağı, pasta tabağı ve tuzluk gibi ürünler bulunuyor. Her markanın parça halinde oluşan yemek takımları bulunmaktadır. Örneğin 68 parça, 53 parça ve 24 parça gibi… 6 kişilik olan 24 parça bir yemek takımında 6 adet servis tabağı, 6 adet tatlı tabağı, 6 adet çukur tabak ve 6 adet çorba kasesi bulunur.

Ev dekorasyonu veya mutfak yenilemesi için alınması gerekenler arasında yemek takımları önemli bir yer tutar. Yemek takımı satın alırken sağlık, kalite ve bütçe gibi faktörleri dikkate almak önemlidir. İyi bir araştırma yaparak, kaliteli markaları, kullanıcı yorumlarını ve fiyatları karşılaştırarak en uygun yemek takımını seçmek mümkündür. Ayrıca, çevre dostu malzemeleri tercih etmek de sağlıklı bir seçim olabilir. Sonuçta, uzun ömürlü ve fonksiyonel bir yemek takımı seçmek herkesin ilk tercihidir.

En İyi Havlu Markaları / En İyi Beyaz Eşya Markaları

En İyi 10 Yemek Takımı Markaları

En iyi yemek takımı markaları listesi kullanıcı yorumları, kalite ve fiyatları göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır. En iyi porselen markaları listesini inceledikten sonra hangi markayı tercih etmeniz daha kolay olacak. Yapmanız gereken tek şey bütçenize ve ihtiyacınıza uygun olan markaya karar vermek olacak.

Tercih edebileceğiniz en iyi yemek takımı markaları; Schafer, Bernardo, Karaca, Güral Porselen, Kütahya Porselen, Emsan, Porland, English Home, Jumbo, Beymen, konforlu bir mutfak için en kaliteli ve en iyi yemek takımı markalarıdır.

1. Schafer

Schafer Yemek Takımı

Çeyiz seti denilince ilk akla gelen markalardan biri olan Schafer, yemek takımları ile adından sıkça söz ettiriyor. Özgün tasarımları ve kaliteli ürünleri müşterileri ile buluşturan Schafer markasının geniş ürün yelpazesi bulunuyor. Yemek takımları, tencere, tava, küçük ev aletleri, mutfak aksesuarları, ev tekstili gibi bir çok kategoride satış yapılmakta. Çeyiz setlerini yeni evlenecek olanlarla buluşturuyor.

Schafer sofra kategorisinde 6 kişilik ve 12 kişilik yemek takımları bulunuyor. 6 kişilik yemek takımı 24 parça, 12 kişilik yemek takımı ise 55 parça, 60 parça ve 85 parça seçenekleri ile satılmaktadır. Şık bir sofraya sahip olmak isteyenler estetik tasarımlarda yemek takımları bulunan Schafer markasına bir göz atsın. Birbirinden şık porselen yemek takımları renk ve desen çeşitliliği ile farklı zevklere hitap ediyor.

2. Bernardo

Bernardo Yemek Takımı

Porselen yemek takımlarında ön plana çıkan markalardan biri de Bernardo markasıdır. 6 kişilik yemek takımları ve 12 kişilik yemek takımları ile çeyiz hazırlığı yapanlara ve mutfağını yenileyenlere onlarca çeşit sunuyor. Bernardo “Kendi Çeyiz Setini Oluştur” özelliği ile seçeceğiniz ürünlerden indirimli çeyiz seti oluşturabiliyorsunuz. Yemek takımı, çatal bıçak takımı, tencere setleri arasından beğendiğiniz modeli seçerek satın alabiliyorsunuz.

Türkiye’de 25 mağazası bulunan Bernardo, ihtiyaçlara yönelik tasarlamış olduğu setlerle insanların ilgisini çekmeyi başarıyor. Sofram şık görünsün diyorsanız özel tasarımları bulunan Bernardo markasının ürünlerine göz atmalısınız. Yemek takımı markaları arasından kadınların genellikle olumlu yorumladığı bu markanın ürünlerindeki indirimlerden faydalanmak için online internet sitesini kullanabilir, mağazaya direkt gidebilirsiniz.

Çeyiz hazırlığında olan ve evini yenilemek isteyenlerin sofralarını renklendirecek olan çeyiz setleri Bernardo markası ile karşımıza çıkıyor. Bernardo yemek takımı içerisinde servis tabağı, çukur tabağı, pasta tabağı, kase, oval tabak, tuzluk ve biberlik gibi ürünler yer alıyor.

3. Karaca

Karaca Yemek Takımı

Yemek takımı markaları denilince akla ilk gelen markaların başında Karaca geliyor. Özellikle çeyiz paketleri ile yeni evlenecek olan çiftlerin ihtiyaçlarına yönelik bir çok eşyayı burada bulabilirsiniz. Yemek takımları, ev tekstili, küçük ev aletleri gibi bir çok kategoride satış yapan Karaca ürün kalitesi ve uygun fiyatı ile tercih edilen bir markadır.

Karaca, yeni tasarım porselen yemek takımları ile ön plana çıkıyor. Karaca yemek takımları 24 parça, 60 parça, 62 parça gibi setlerden oluşmaktadır. Set içerisinde servis tabakları, pasta tabakları, yemek tabakları, çorba kaseleri, tuzluk, biberlik ve kürdanlık gibi ürünler bulunmaktadır. Yemek takımının içerisinde bulunan ürün sayısı kaç kişilik takım olduğuna göre değişir. Örneğin Karaca markasının “Streamline Sunset 59 Parça 12 Kişilik Porselen Yemek Takımı” içerisinde 59 parça bulunuyor.

Daha önceden Karaca’dan alışveriş yapanların yorumlarına baktığımız zaman genellikle yorumlar olumlu yöndedir. Yemek takımı markaları arasında tavsiye edilen bir markadır. Sizde porselen takımı almadan önce Karaca ürünlerine göz atmayı unutmayın. Ne kadar çok takım araştırıp bakarsanız sizin açınızdan o kadar iyi olur. Kalite, sağlık ve fiyatı açısından size en uygun olan takımı bulabilmek için tüm markalara göz atmalısınız.

4. Güral Porselen

Güral Porselen Yemek Takımı

Güral porselen kullanıcıların olumlu yorumlamış olduğu en iyi porselen markalarından biridir. 12 kişilik, 6 kişilik, 4 kişilik ve 2 kişilik yemek takımları bulabileceğiniz Güral Porselen, çeşit çeşit desen ve tasarımlarda 1989’dan beri porselen üretimi yapmaktadır. Porselen denilince akla ilk gelen markalardan biridir. Yeni evlenecek olan ve evini yenileyecek olanlar mutlaka modellere göz atmalı!

Yemek takımları, kahvaltı takımları, çatal, bıçak, kaşık, mutfak gereçleri, çay ve kahve takımları, sunum ve özel tabaklar, el dekoru kategorilerinde satış yapan firmanın onlarca çeşit ürünü bulunuyor. Yemek takımı almadan önce Güral Porselen markasının ürünlerini incelemekte fayda var.

Güral Porselen yemek takımı fiyatları diğer markalarla karşılaştırdığımız zaman ortalama fiyatlardadır.

5. Kütahya Porselen

Kütahya Porselen Yemek Takımı

Porselen denilince akla ilk gelen markalardan olan Kütahya Porselen 1965 yılından beri hizmet vermektedir. Porselen yemek takımı markaları listesine bu markayı eklemesek herhalde ayıp olurdu. Şık ve kullanışlı yemek takımları ile özellikle de yeni evlenecek olanların tercihi olan Kütahya Porselen, ürün çeşitliliği ile ön plana çıkıyor.

Kütahya Porselen ürünlerini satış mağazalarından ve online internet sitesinden incelemek mümkündür. Yemek takımları 4 kişilik, 6 kişilik ve 12 kişilik takımlar halinde oluşturulmuştur. Her ne kadar fiyatı modeline, kullanılan malzemeye ve kişi sayısına göre değişsede, diğer markalarla kıyasladığımızda ortalama fiyatlardadır.

Mutfak sofralarınızı süslemek ve güzel bir yemek keyfi yaşamak için Kütahya Porselen ürünlerini incelemenizi tavsiye ediyoruz. İhtiyacınıza uygun ürünler, modern tasarımlar ile Kütahya Porselen’de.

6. Emsan

Emsan Yemek Takımı

En iyi porselen markaları listesinde Türkiye’nin en çok tercih edilen markalarından biri olan Emsan markası da yer alıyor. Emsan 6 kişilik ve 12 kişilik yemek takımlarında özgün tasarımlar kullanıyor. Porselen yemek takımı markası arıyorsanız ürünlerine göz atmakta fayda var. Emsan sofra kategorisinde bulunanlar:

  • Yemek Takımları
  • Kahvaltı ve Pasta Takımları
  • Çatal Kaşık Bıçak Takımları
  • Tekli Ürünler
  • Kahve Fincanları ve Çay Setleri
  • Sofra Servis
  • Servis Sunum

Emsan bir Karaca markasıdır. Yemek takımları, tencere, çaydanlık, ev tekstili ve çeyiz setleri gibi kategorilerde alışveriş yapma imkanı sunan bu marka en iyi yemek takımı markalarından biridir. Çeyiz hazırlığı yapanlar tarafından en çok araştırılan markaların başında gelen Emsan, kaliteli ürünleri ile ön plana çıkıyor.

7. Porland

Porland Yemek Takımı

Porland yemek takımları birbirinden şık tasarımlara sahiptir. Farklı renk ve tasarımlarda yemek takımları bulabileceğiniz Porland satış mağazaları ve online satış sitesi üzerinden ürünleri inceleyebilirsiniz. Yemek takımı fiyatları model, parça sayısı ve kişi sayısına göre farklılık gösteriyor. Özellikle de çeyiz seti satın almak isteyenler mutlaka ürünlerini incelemeli.

Yemek takımları, kahvaltı takımları, mutfak gereçleri, ev tekstili, evlilik paketleri arıyorsanız Porland, en modern tasarımlar ve geniş ürün yelpazesi ile tercih edilebilecek bir marka. İsterseniz hiç mağazaya gitmeden direkt olarak internet sitesi üzerinden ürünleri inceleyebilirsiniz. İnternet sitesinden baktığımız zaman bir çok ürüne indirim uygulandığını görüyoruz.

8. English Home

English Home Yemek Takımı

Her evde olması gereken yemek takımları satışı yapan markalardan olan English Home, farklı seçeneklerle müşterilerinin yanında oluyor. Uygun fiyatlı olması nedeniyle bu markayı en iyi yemek takımı markaları listesine ekledim. İnternet sitesini kontrol ettiğim zaman 6 kişilik ve 12 kişilik yemek takımları gayet uygun fiyata satılıyor. Ancak daha fazla kişi için yemek takımı arıyorsanız şu an internet sitesinde satışı yok.

Porselen yemek takımı satın almak isteyenler English Home mağazasına bizzat giderek veya internet sitesinden takımları ve fiyatlarını inceleyebilirler.

9. Jumbo

Jumbo Yemek Takımı

Mutfak ürünleri ve ev aletleri markası olan Jumbo, yemek takımları ile adından söz ettirmeyi başaran bir markadır. 4 kişilik, 6 kişilik, 12 kişilik yemek takımları ve kahvaltı takımı satışı yapan marka mutfağında fark yaratmak isteyenler tarafından tercih ediliyor. İnternet sitesi üzerinden baktığımız zaman fiyatların ortalama fiyatlarda olduğunu görüyoruz.

Yeni ve modern tasarımlarda yemek takımları sunan Jumbo, kalitesi ile kullanıcılarının beğenisini topluyor. Jumbo yemek takımı fiyatları model, kullanılan malzeme, ürünlerin boyutu ve sayıya göre farklılık göstermektedir. Her kişiye hitap eden yemek takımı bulabileceğiniz bu markanın hem satış noktalarından hem de internet sitesinden ürünleri inceleyebilirsiniz.

10. Beymen

Beymen Yemek Takımı

Beymen yemek takımı fiyatları diğer markalarla karşılaştırdığımız zaman daha pahalıdır. Ancak marka, tasarım ve kalitesi ile ön plana çıkan bir marka olduğu için bütçesi yeterli olan kişiler tarafından tercih ediliyor.

Yemek takımı fiyatlarına baktığımız zaman Royal Porcelain Fifth Ave 60 Parça Bone China Yemek Takımı fiyatının 42.800 TL olduğunu görüyoruz. Yemek takımı 12 kişiliktir. Takımın içerisinde servis tabakları, çorba kaseleri, çukur tabaklar, oval tabaklar, salata kaseleri, çorba tenceresi, tuzluk ve karabiberlik 2 adet bulunuyor.

Üst segment yemek takımlarını temsil eden bu ürün darbe ve çizilmelere karşı dirençlidir. Bütçe konusunda sıkıntı yaşamayanlar eşsiz tasarımları olan Beymen yemek takımlarını inceleyerek kararını verebilir.

Yemek takımı markaları listesinde Türkiye’de en çok bilinen ve en kaliteli markalarını sıraladık. Evlenecek veya evini yenileyecek olanlar tarafından bu markalar en çok araştırılanlar arasındadır. Fiyat, kalite ve ürün çeşitliliği bakımından incelemiş olduğumuz markaların hepsi ülkemizde tanınmaktadır. Çeyiz hazırlıklarına başlarken, yemek takımı satın almadan önce bu markaların ürünlerine mutlaka göz atmanızı öneriyoruz.

Pelin Uslu

Ev dekorasyonu ile ilgili yenilikleri ve trendler hakkında insanlara yardımcı olacak konulara yer veriyorum. İç Mimarlık mezunu olmam nedeni ile konulara hakim biri olarak yayınlamış olduğum içeriklerle, ev dekorasyonu konusunda yardımcı olmak için buradayım. Salon, mutfak, yatak odası ve bir evin diğer tüm alanları için bulabileceğiniz harika dekorasyon fikirlerinden yararlanabilirsiniz.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. Farika Porselen diye bir markadan altın yaldız takım aldım geçen gün trendyoldan. Mükemmel çıktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu