Duvar Boyası Renkleri

Polisan Dingin Gri Rengi ile Boyanmış Evler 2024

Polisan dingin gri rengi duvar boyası, son zamanlarda gri tonlarının kullanımının artmasıyla birlikte popüler hale gelmiştir. Polisan dingin gri ile boyanmış evlere baktığımız zaman oldukça güzel yorumlar geldiğini görüyoruz. Sizde bu renge yakından bakın ve harika dekorasyonlardan ilham alın!

Her tarza ve iç mekana uygun olan gri renk, diğer tüm renklerden daha çok yönlüdür. Gri tonları gündelik zarafet ve inceliği yansıtır. Gri klasik ve nötr renklerden biridir. Modern ve yaratıcı bir iç tasarım için sayısız tonu bulunuyor. Grinin modern tonları genellikle pembe, kırmızı, mavi, yeşil gibi renkler içermektedir. Gri renk tonları kullanıldığı alanda eşsiz bir ruh hali ortaya koyar. Gri renk boyalar modern iç tasarımda giderek daha popüler hale gelmektedir.

İlginizi çekebilir: Füme Rengi

Polisan Dingin Gri Boya Rengi

Gri tonları o kadar çok fazla ki beyazdan siyaha kadar bir çok çeşidi bulunuyor. Her yaşam tarzına ve zevke uygun bir gri tonu bulmak mümkündür. Yaratıcı iç tasarımlar için çeşitli tonlar sunan gri ile sıcak ve rahat ortamlar oluşturmaya ne dersiniz? Gri tonları yatak odası, oturma odası ve hatta çocuk odasında bile mükemmel uyum sağlar. Gri renkler parlaklık açısından önemli ölçüde diğer renklerden farklıdır. Polisan dingin gri rengi grinin en tatlı tonlarındandır. Dingin gri ile yapılan dekorasyonlar için kötü yorum yapanı şu ana kadar görmedim.

Polisan renk kartelasında yer alan ve çok sevilen dingin gri rengi ile boyanmış olan evlere göz atarak ilham alabilirsiniz. Hadi gelin şimdi bu renk hakkında daha çok şey öğrenelim.

Polisan Dingin Gri Rengi

Polisan Dingin Gri Rengi
Polisan Dingin Gri Rengi

Dingin Gri, Polisan iç cephe renk kartelasında “4473 Dingin Gri / Cİ-7601” kodu ile yer alan açık gri tonlarda bir renktir. Açık tonlarda bir renk olduğu için tüm alanlarda gönül rahatlığı ile kullanılabilir., Kullanıldığı alanda çağdaş bir görüntü oluşmasını sağlar. Tüm boya markalarının koyu ve açık tonlarda gri renk boyaları bulunuyor. Polisan markasının da onlarca gri renk tonları arasından beğenilen tonlardan olan dingin gri rengi, modern dekorasyon yaratmak isteyenler tarafından araştırılıyor.

Evinizin duvarlarında gri renk tonları kullanacağınız zaman, evin büyüklüğü ve almış olduğu ışığa göre ton seçimi yapabilirsiniz. Dingin gri duvar boyası rengi, açık bir renk olduğundan dolayı küçük alanlarda bile düşünülmeden kullanılabilir. Açık renkler almış olduğu en ufak ışıkta bile parlayarak ortamı daha aydınlık gösterir ve küçük alanların olduğundan daha büyük görünmesini sağlar.

Binder astar ile uygulanan boyada çatlamaların ve dalgalanmaların olmadığını unutmayın. Astar uygulamadan boyama işlemi yaparsanız sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Gri Renk Duvar Boyaları:

Dingin Gri Duvar Boyası ile Boyanmış Evler

Polisan dingin gri ile boyanmış evlerin görsellerine bakarak ilham alabilirsiniz. Duvarlara uygulanan boya çok zarif ve şık görünüyor.

dingin gri rengine boyanan ev

Kendi evimizi Dingin Gri rengine boyadık

Polisan renk kataloğunda yer alan Dingin Gri en çok aranan açık gri tonlarında olduğu için duvarlarımızda bu rengi kullanmaya karar verdik. Boyama yapıldığı ilk gün renk kendini çok fazla göstermedi ve bize çok açık geldi. İkinci gün boya tam olarak oturdu ve tamda istediğimiz gibi bir renk tonuna dönüştü. Eğer çok açık bir gri renk tonu istiyorsanız sizde tercih edebilirsiniz. Ancak gri rengin belirgin bir şekilde yansımasını istiyorsanız bir veya iki tık koyu gri kullanmalısınız.

Dingin Gri Boya Rengi

Polisan dingin gri boya rengi açık renk olduğu için evin içerisinde güneş ışığından tam olarak faydalanabilinir.

Dingin Gri Boya

Dingin gri boya rengi, diğer tüm renklerde olduğu gibi telefon, bilgisayar, tablet, güneş ışığına göre farklılık gösterebilir. En doğrusu Polisan yetkili satıcıda bulunan kartela üzerinden rengi incelemektir.

Dingin Gri Duvar Boyası

Dingin gri duvar boyası oturma odasında kullanılabileceği gibi, mutfak ve hatta çocuk odalarında bile kullanılabilir.

Dingin Gri Polisan

Dingin gri Polisan markasının iç cephe renklerindendir. Ev ve işyerlerinde bu rengi tercih edebilirsiniz.

Dingin Gri Rengi

Sol tarafa vuran güneş ışığı duvar boyasını açmış. Sağ tarafa dikkat ederseniz güneş ışığı direkt olarak vurmadığı için daha koyu görünüyor.

Dingin Gri

Son yıllarda gri rengin popülerliğinin artması ile birlikte evlerin duvarlarında da bu renkle sık karşılaşmaya başladık. Özellikle de kadınlar gri renk tonlarına bayılıyor.

Polisan Dingin Gri Boya
Polisan Dingin Gri Rengi
Polisan Dingin Gri Yorumları

Polisan Elegans dingin gri rengi daire boya uygulaması.

Paylaşılan görsellerdeki renkler, orijinalinden farklı olabilir. Orijinal renkler için Polisan satış noktalarından renk kartelasını inceleyebilirsiniz.

Polisan Dingin Gri Yorumları

  • V***: Marjinal gri net gri rengindedir. Dingin gri marjinale göre çok açık olup, hafif gök mavisi gibi durabilir.
  • F***: Dingin gri aldım duvarda kuruyunca lila rengine dönüştü. Sakız beyaz aldım duvarda pembelik verdi. Nasıl karışım bunlar. Tam bir hayal kırıklığı. Başka renk almaya korkuyorum hangi renge dönüşecek diye iade etmek istiyorum, iade yok deniyor.Ne yapabilirim?

Polisan boya yetkilileri sorun yaşayan kullanıcılara yardımcı oluyor. Dingin gri boya rengini satın alacaksanız Polisan satış noktasına giderek kartelayı inceleyip, sadece satış noktasından boyayı satın almanızı öneririz.

Pelin Uslu

Ev dekorasyonu ile ilgili yenilikleri ve trendler hakkında insanlara yardımcı olacak konulara yer veriyorum. İç Mimarlık mezunu olmam nedeni ile konulara hakim biri olarak yayınlamış olduğum içeriklerle, ev dekorasyonu konusunda yardımcı olmak için buradayım. Salon, mutfak, yatak odası ve bir evin diğer tüm alanları için bulabileceğiniz harika dekorasyon fikirlerinden yararlanabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu