Faydalı Bilgiler

İzmir Bit Pazarları Yerleri ve Açık Olduğu Günler

Elektronik ürünler, antika eşyalar, dekorasyon ürünleri ve kıyafet gibi ürünleri uygun fiyata almak isteyenlerin uğrak yeri bit pazarları İzmir’de ilgi görüyor.

İzmir bit pazarı tezgahlarında alışveriş merkezlerinde dahi bulamayacağınız binlerce çeşit ürün bulunuyor. Ünlü markaların tekstil ürünlerine, dekoratif ürünlerden mutfak malzemelerine, meyve sebzeden ev eşyalarına kadar her çeşit ürün bulabileceğiniz bit pazarları sayesinde keyifli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz. Bit pazarları, bir diğer adıyla da “Sosyete Pazarları” uygun fiyata keyifli alış veriş yapmak isteyen İzmirlilerin uğradığı adreslerdendir. İhraç fazlası ürünlerin satıldığı gibi, köylülerin kendi üretmiş olduğu ürünlere de bu pazarlarda ulaşabilirsiniz. İzmir bir pazarları ister zengin, ister fakir olsun halkın alışveriş keyfi yaşadığı bir pazarlardır.

İzmirlilerin pazar günlerini sabırsızlıkla beklediği bu pazarlarda AVM ve mağazalarda ulaşamayacağınız binbir çeşit ürün satışı yapılıyor. Uygun fiyata alışveriş yapmak isteyenlerin tercih ettiği pazarlar yoğun ilgi görüyor. Yoğun ilgi gördüğünden dolayı da kalabalık olduğundan dolayı da gerçek bir pazar havasını yaşatıyor. İzmir bit pazarı nerede? Hangi günler açık? Kahramanlar, Bornova, Bostanlı, Tepecik ve diğer pazarlarla ilgili hazırlanan müthiş bir rehber.

İlginizi Çekebilir: Kadıköy Bit Pazarı Nerede Hangi Gün Kurulur & Nasıl Gidilir?

Bostanlı Sosyete Pazarı (BOSPA)

İzmir bit pazarlarından Karşıyaka Bostanlı Sosyete Pazarı
İzmir bit pazarlarından Karşıyaka Bostanlı Sosyete Pazarı

İzmir’in en meşhur pazarlarından olan Bostanlı Sosyete Pazarı, Karşıyaka ilçesinin Bostanlı Mahallesi’nde bulunuyor. Pazarda dekoratif ürünler, takılar, erkek ve kadın giyim, sebze meyve, köylület tarafından üretilen ürünler, ayakkabı, mutfak eşyaları gibi çeşit çeşit ürünler satılıyor. Çarşamba günleri açık olan Bostanlı sosyete pazarında uygun fiyata satılan binlerce ürün alıcısını bekliyor. Bit pazarı tadında eğlenceli bir alışveriş yapmak istiyorsanız BOSPA pazarına giderek bu keyfi yaşayabilirsiniz.

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde bulunan bu pazarda satılan ürünler uygun fiyatlı olduğu için vatandaşların sıklıkla uğradığı yer haline geliyor. Özellikle de tekstil ürünlerinin uygun fiyata satılması bayanların oldukça ilgisini çekiyor. Uygun fiyata alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar tekstil ürünleri alabildikleri gibi sebze ve meyveyi de uyguna satın alabiliyor. Kozmetikten, takıya, kıyafetten, ev gereçlerine marka ürünler uygun fiyata her Çarşamba İzmir Bit Pazarı BOSPA’da vatandaşların hizmetine sunuluyor.

(Bospa) Bostanlı kapalı pazar alanı Çarşamba günleri kuruluyor. Taze sebze ve meyve, tekstil ürünleri, ev aletleri ve ayakkabı gibi bir çok ürünü bulabileceğiniz harika bir pazar. Pazar günleri kalabalık olmasına rağmen rahatlıkla alışveriş yapabileceğiniz bir pazar alanı bulunuyor. Birbirinden ilginç eşyalar İzmir bit pazarı tezgahlarında yerini alıyor.

Nerede ve Nasıl Gidilir?

İzmir Karşıyaka illçesinde bulunan Bostanlı Mahallesine gidilerek Bostanlı Sosyete Pazarına gidilir.

Hangi Günler Açık?

Yolunuz İzmir’e düşerse Çarşamba günü açık olan Bostanlı pazar yerinde kurulan pazarı mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Kahramanlar Bit Pazarı

kahramanlar bit pazarı

İzmir Konak ilçesinde bulunan Kahramanlar bit pazarı Cumartesi ve Pazar günleri açıktır. Binlerce antika ve ikinci el ürünün bulunduğu bit pazarında, ihtiyacınız olan şeyleri uygun fiyata alabilirsiniz. Özellikle ev eşyaları, dekorasyon ürünleri, elektronik ve giyim üzerine aradığınız şeyleri bulabileceğiniz bu pazara fatandaşlar tarafından çok fazla ilgi gösteriliyor. Bu pazarda gerçekten iyi ürünleri bulup satın almak istiyorsanız günün erken saatlerinde gitmelisiniz. Çok yoğun bir pazar olduğu için işe yarar ürünler erken saatte tükenebiliyor.

Özkanlar Yeni Bornova Pazarı (Bit Pazarı)

Özkanlar Yeni Bornova Pazarı

Özkanlar Yeni Bornova Pazarı, her türlü ihtiyaca cevap veren bir Sosyete Pazarıdır. Haftanın belirli günlerinde açık olan bu pazarda alış veriş yapmak isteyen vatandaşlar uygun fiyata alışveriş yapma olanağı buluyor. Özellikle de Tekstil bölmünün büyük ilgi gördüğü Özkanlar Yeni Bornova Pazarı, Antika Dükkanları ve Biz Pazarı düşkünleri tarafından ziyaret ediliyor. Bit pazarı, kıyafet pazarı ve gıda pazarı gibi bir çok kategoride tezgahların açıldığı bu pazar İzmir’in Bornova ilçesinde bulunuyor.

Özkanlar Yeni Bornova Pazarı Salı günü bit pazarı, Perşembe günü tekstil pazarı, Cumartesi günü ise hem tekstil hemde sebze ve meyve pazarı olarak hizmet veriyor.

İzmir Yenişehir Bit Pazarı 

izmir yenişehir bit pazarı

İzmir Yenişehir Bit Pazarında ne ararsanız var. Aradığınız bir çok ürünü uygun fiyata bulabileceğiniz bit pazarında, elektronik malzemelerden mutfak eşyalarına, dekorasyon ürünlerinden ev gereçlerine, bilgisayardan tablete bir çok ürünler tezgahlarda alıcı bekliyor. Google Yorumlarda baktığımız zaman pazarın Pazar günleri açık olduğu bilgisine ulaşıyoruz.

Tepecik Bit Pazarı

izmir tepecik bit pazarı

İzmir Tepecik Bit Pazarı, Yenişehir Bit Pazarı ile aynı yerdir aslında. Pazar günleri açık olan Tepecik Bit Pazarı, elektronik, dekorasyon, ev eşyaları ve antika ürünlerin bulunduğu bir pazardır. İzmir Konak ilçesinde bulunan bu pazarda ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz ucuz tezgahlar bulunuyor.

İzmir bit pazarları arasında en yoğun olan pazarlardan biri olan Tepecik Bit Pazarına giderek giyim, elektronik eşya, dekorasyon ürünleri gibi ürünleri inceleyip uygun fiyata satın alabilirsiniz. Hem eğlenceli vakit geçirebilir hemde mağazalarda pahalı fiyatlara satılan ürünlere uygun fiyattan ulaşabilirsiniz.

Son zamanlarda Youtuberların uğrak noktası haline gelen bit pazarına İzmirlilerin ve İzmir’e gidenlerin ilgisi oldukça fazladır. Sizde bu pazara giderek hem güzel vakit geçirebilir hemde ürünleri inceleyebilirsiniz. Tepecik bit pazarı İzmir’in en yoğun pazarlarından biridir.

Güzelbahçe Pazaryeri

güzelbahçe pazaryeri

İzmir Güzelbahçe Pazar Yeri, küçük fakat aradığınız her şeyi bulabileceğiniz bir yer. Taze ürünlerin satıldığı bu pazarda ürünler genellikle üreticiler tarafından satılıyor. Otopark sıkıntısı olmayan bu pazar genellikle sakindir. Müşteriler tarafından yapılan yorumlara baktığımız zaman satıcıların samimi ve sıcak kanlı olduğunu görüyoruz.

Pelin Uslu

Ev dekorasyonu ile ilgili yenilikleri ve trendler hakkında insanlara yardımcı olacak konulara yer veriyorum. İç Mimarlık mezunu olmam nedeni ile konulara hakim biri olarak yayınlamış olduğum içeriklerle, ev dekorasyonu konusunda yardımcı olmak için buradayım. Salon, mutfak, yatak odası ve bir evin diğer tüm alanları için bulabileceğiniz harika dekorasyon fikirlerinden yararlanabilirsiniz.

İlgili Makaleler

5 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu