Mutfak Dekorasyonu

Modern Mutfak Perdesi Modelleri 2024

Mutfaklarda balkon kapısı ve camlar için kullanabileceğiniz en kullanışlı mutfak perdesi modelleri. Bu perde modelleri ilham kaynağınız olacak.

Mutfak balkon kapısı veya camı için perde seçiminde pencere veya kapının tasarımına uygun bir model seçilmelidir. Perdenin duvar rengi, beyaz eşyalar, mobilyalar ve diğer aksesuarlarla uyum içerisinde olması gerekir. Göze çarpan modern bir perde seçimi yaparken kullanışlı olmasına özen gösterilmelidir. Hareketleri kısıtlayacak bir perde seçimi mutfakta çalışmayı zorlaştıracaktır. Modern bir mutfağa sahip olabilmek için tercih edilecek olan mutfak perdesi tasarımınızı bozmamalı ve ortamın havasını değiştirmelidir. Mutfak perdesi modelleri o kadar çok fazla ki karar vermek için kendinizi kısıtlamanıza hiç gerek yok. Mutfak dekorasyonu için binlerce perde modeli bulunuyor.

mutfak perde modelleri
Mutfak Perde Modelleri

Aydınlık bir mutfak istiyorsanız perde seçiminde tül perdeleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca jaluzi ve stor perdelerde bu konuda size yardımcı olacak ve mutfağınızın daha ferah ve huzurlu olmasını sağlayacaktır. Mutfak için rustik, otantik, tül, fon, vintage, zebra, stor ve fabrelalı perdeleri tercih edebilirsiniz.

Mutfak perdeleri ile dekorasyonu tamamlanmış olan mutfaklara göz atarak perde seçiminde fikir sahibi olabilirsiniz. Aşağıda mutfak balkon kapısı ve camı için birbirinden güzel perde modeli paylaşılıştır. Bu perdeler size fikir verecek ve ilham kaynağınız olacak.

İlginizi Çekebilir: En İyi Perde Markaları

Kısa Mutfak Perdesi Modelleri

Evlerinin şirin mutfaklarında sıcak bir hava oluşturmak isteyenler, dekorasyonda değişiklik yapacakları zaman kısa mutfak perleri ile bunu yakalayabilirler.

kısa mutfak camı perdesi

Kadınlar son zamanlarda ev dekorasyonunda perdelere daha fazla önem vermeye başladı. Modern iç dekorasyonda perdenin önemi büyük olduğu için en şık perdeye sahip olmak istiyorlar. Kısa mutfak camı perdesi ile modern ve zarif bir mutfağa sahip olabilirsiniz.

kısa mutfak perdeleri

Kısa mutfak perdeleri mutfak dekorasyonu için olmazsa olmaz parçalardandır. Mutfağında kısa perde kullanmak isteyenler şüphesiz en güzel modeli arıyor. Koyu renk pencerelerin üstüne açık renklerde bir perde harika durur.

kısa mutfak perdesi modelleri

Kısa mutfak perdesi modelleri, ortama ferah bir görüntü sağlar. Güneş ışığının içeri girmesini sağlayacağı için huzurlu bir ortam oluşturur.

kısa mutfak perdesi

Şüphesiz bir mutfak dekorasyonu için püf noktalardan biri perdelerdir. Bir perde seçimi mobilya seçimi, duvar boyası ve aksesuarlar kadar önemlidir. Beyaz tül perdenin üzerindeki pembe perde canlı hava katmış.

kısa perde mutfak

Mutfak perdesi modelleri olarak yüzlerce farklı çeşit bulunmaktadır. Perde seçiminde karar vermeden önce iyi bir araştırma yapmalı ve en kullanışlı mutfak perdeleri tercih edilmelidir.

mutfak için kısa perde

Mutfak için kısa perde seçerken ön plana çıkan son moda ürünlere göz atarsanız evinizde modayı yakından takip etmiş olursunuz.

mutfak perdesi kısa

Mutfak perdesi kısa model seçildiği zaman güneş ışığı tam olarak mutfağa girer ve ortam aydınlık olur. Pırıl pırıl bir mutfağa sahip olmak için beyaz tonlarda renklere ağırlık verebilirsiniz.

En Kullanışlı Mutfak Cam Perdesi Modelleri

Mutfak camı perdesi dekorasyonun en önemli parçasıdır. Seçilecek olan perde mutfak tasarımını bir adım ön plana çıkarabilir.

mutfak camı perdesi

Mutfakta bulunan tezgah üstü camlar için çok şık perdeler bulunuyor. Bu perdeleri zebra, stor, rustik ve tül perde olarak tercih edebilirsiniz.

mutfak cam perdesi

Beyaz bir tül perdenin üzerinde kısa mor rustik perde dekorasyonda bambaşka bir kombinasyon oluşturmuş.

mutfak camı perde modelleri

Mutfak camı perdesi olarak tül perdeler çok zarif ve modern bir hava oluşturur. Mutfağın daha havadar ve kibar görünmesini sağlar.

mutfak camı perdeleri

İskandinav tarzı bir hava oluşturmak için rengarenk perdeleri mutfak camında kullanabilirsiniz. Eğer bir köy eviniz varsa kırmızı, sarı, mavi, yeşil ve diğer renklerde desenli perdeler kullanılabilir.

mutfak camı perdesi

Tezgah üstünde bir camınız varsa bu cam için çok şık perdeler bulunuyor. Mobilya renkleri, tezgah ve beyaz eşyalar göz önünde bulundurularak bir perde tercih edilebilir.

Mutfak Balkon Kapısı Perdesi Modelleri

Mutfağınıza huzur verecek perde modelleri ile mutfağa daha gösterişli bir hava katabilirsiniz. Ortama sıcaklık veren ve canlandıran mutfak balkon perdeleri stor, tül perde, jaluzi ve rustik perde olabilir.

mutfak balkon kapısı perdeleri

Beyaz rengin saflığını ve temizliğini mutfağınızda yansıtabilirsiniz. Mutfak balkon kapısı için beyaz bir tül perde zerafeti ve şıklığı yansıtacaktır.

mutfak balkon kapısı perdesi

Düz tül perdeler sade ama şık görünüm sağlar. Dekorasyonda önemli olan şey seçilecek olan perdenin diğer parçalarla bütünleşebilmesidir.

mutfak kapısı perde modeli

Mutfağınızın eski görünümünden sıkıldıysanız perdeyi değiştirmeniz bile yeterli olabilir. Ortamın havasını değiştirmek ve göz alıcı tasarım için perdeye önem vermelisiniz.

mutfak kapısı perdesi

Mutfaktan balkona açılan kapı pedesi dekorasyonla uyumlu olması halinde alanı başka bir havaya taşıyacaktır. Balkonlu mutfak perde modelleri arasından bir seçim yapacaksanız mutfağınızdaki renklere özen gösterin.

Mutfak İçin Stor Perdeler

Mutfak dekorasyonunuza göre değişik modellerde stor perdeler kullanabilirsiniz. Bir mutfağın tasarımında en önemli unsurlardan olan pardeler dekorun tamamlayacısı olacaktır.

mutfak için stor perde modelleri

Mutfak stor perde modelleri farklı renk ve desen seçenekleri ile mutfakları süslüyor. Dekorasyonunuzu tamamlayacak renk ve desenleri tercih ederek güzel bir stor perde satın alabilirsiniz.

mutfak için stor perde

Mutfağınızı daha şık ve gösterişli hale getirmek için stor perdeler ilk tercihiniz olabilir. Beyaz eşya, halı ve mutfak dolabı renkleri ile uyumlu stor perdeler mutfağı canlandırır.

mutfak stor perde modelleri

Mutfak için seçilen stor perde ortamın havasını değiştirir. Dekorasyonu tamamlayan en önemli unsurlardan biri olan stor perde modelleri sizlere fazlasıyla ilham verecek.

stor mutfak perde modelleri

Mutfak için perde modelleri seçilirken pencerenin büyüklüğü, kumaşın kalitesi, renk ve desenler göz önünde bulundurulmalıdır. Dekorasyona uygun çeşitli renk ve desenlerde stor perde bulabilirsiniz.

stor perde modelleri mutfak

Özellikle stor perde mutfakta tercih edilecekse ve ortamın daha aydınlık görünmesi isteniyorsa açık renk perdeler uygun olacaktır. Ancak dekorasyona uygun bir perde seçimi her zaman için daha uygun olacaktır.

Rustik Mutfak Perdesi Modelleri

Rustik, asılması için yapılan boru veya halka şeklinde olan perde asma çubuğuna denilir. Perdeleri asmak için korniş yerine bu çubuklar kullanılır. Yani rustik denildiği zaman akla perdeler değilde bu çubuklar gelir. Ancak perdelerin bu çubuğa takılabilmesi için uygun şekilde dilikmiş olması gerekmektedir.

mutfak rustik perde modelleri

Mutfak rustik perde modelleri ile mutfağınızın tarzını tamamlayarak ortama sıcaklık katabilirsiniz. Ahşap veya pirinçten üretilen borulara arasacağınız perdelerin mutfak dekorasyonuna katkısı çok yönlüdür.

mutfak için rustik perde

Mutfak için rustik perde seçiminde, rengin diğer eşyalar ile uyum içerisinde olmasına dikkat etmelisiniz. Bir perdenin dekorasyondaki rolü çok büyüktür.

mutfak rustik perde

Mutfak rusik perde ortamın daha modern görünmesini sağlayabilir. Dekorasyonunuzu tamamlamak için bir perdeye ihtiyaç duyarsanız rustik perde tercih edebilirsiniz.

rustik mutfak cam perdesi

Mutfak tezgah üstü perdesi olarak rustik modelleri tercih edebilirsiniz. Perdenin asılacağı çubuğu dekorasyonunuza uygun bir renk seçmelisiniz.

rustik mutfak camı perdesi

Rustik mutfak camı perdesi seçiminde dikkat etmeniz gereken şeylerden biri de askı çubuğudur. Bu çubuğun dekorasyonunuzu tamamlayabilmesi için uygun renkte olması gerekiyor.

rustik mutfak perde modelleri

Rustik mutfak perde modelleri olarak tül perdeleri tercih edebilirsiniz. Perdelere takılan halkalar sayesinde kolaylıkla yerleştirilebiliyor.

rustik mutfak perdeleri

Rustik mutfak perdeleri seçerken kısa modelleri tercih edebilirsiniz. Son moda mutfaklarda kısa perdeler kullanılmalıdır.

rustik mutfak perdesi

Rustik mutfak perdesi üzerine döşenmiş olan led ışıklar dekorasyonunuza farklı bir boyut katar.

rustik perde mutfak

Rustik perdeler mutfaklarda en çok tercih edilen modellerdir. Dekoratif amaçlı kullanıldığı zaman ortaya modern bir görüntü çıkarmaya fayda sağlar.

Tezgah Üstü Mutfak Perdeleri

Tezgah üstünde penceresi olan mutfaklarda perde olarak fon, tül, pano ve stor perdeler kullanılabilmektedir. Tezgah üstü mutfak perdesi ile mutfağınıza modern bir hava katabilirsiniz.

mutfak perdesi tezgah üstü

Tezgah üzerindeki pencerede kullanacağınız perde renginin dekorasyonunuzla uyumlu olmasına özen göstermelisiniz. Bir perde bile mutfağa yenilikçi bir hava katabilir.

tezgah perde modeli

Siyah bir tezgah seramiğinin üzerine beyaz store perde uyumlu olur. Store perde işlerinizi daha kolaylaştırır. İstediğiniz an rahatlıkla kapatıp açabilirsiniz.

tezgah üstü mutfak perde modeli

Mutfakların gözdesi, gündemden uzun süredir düşmeyen pano perde…

tezgah üstü mutfak perdesi

Kısa perde kullanarak dışarıdaki manzarayı görmekten eksik kalmamış olursunuz. Tezgah üstü pencere için kullanacağınız perde dekorasyonunuzu tamamlamalı.

tezgah üstü pencere perde modelleri

Bir çok kişi mutfağının daha havadar görünmesi için beyaz tonlarına ağırlık verir. Tezgah üstü için bir perde arayışındaysanız güneş ışığını içeri alan beyaz perdelerden tercih edebilirsiniz.

tezgah üstü perde modelleri

Mutfak pencerelerini perde ile tamamen kapatmak zorunda değilsiniz. Dekoratif amaçlı kısa perdeler kullanabilirsiniz. Mutfağınızın havasını değiştirmek için küçük dokunuşlar yeterli gelecektir.

tezgah üstü perde

Tezgah üstünde tül perdeler de güzel duruyor. Store perdelerin üzerine şık bir görsellik katmış. Büyük bir mutfağınız varsa camlarına store perde taktırıp, onun üstüne tül perde ile süslemeler yapabilirsiniz.

Değişik Mutfak Perdeleri

Değişik mutfak perdeleri olduğu için sınırsız seçenek imkanı oluyor. İşlevsellik açısından bir perde tercihi mutfağı daha kullanışlı bir hale getirecektir.

değişik mutfak perdeleri

Mutfak perdesi seçiminde perdenin oluşturulacak olan dekorasyonla uyumu göz önünde bulundurulmalıdır. Seçilecek olan perdenin bir bütün halinde çalışabilmesi ve kullanışlı olması gerekmektedir.

en kullanışlı perde modelleri

En kullanışlı perde modelleri mutfaktaki hareketlerinizi kısıtlamamalı. Mutfakta vakit geçireceğiniz zaman ve balkona çıkarken rahat bir şekilde hareket edebilmelisiniz.

hazır mutfak perdesi

Perdeciler tarafından yapılan hazır perdeleri kullanabilirsiniz. Ölçünüze uygun bir perde bulduysanız ve beğendiyseniz alabilirsiniz.

mutfak için perde

Mutfak için perde arayışındaysanız mutfak perdesi modellerine ne kadar fazla göz atarsanız o kadar faydanıza olacaktır. Oluşturacağınız dekorasyon için sınırsız seçenek vardır. Daha fazla ilham almak için daha fazla modele göz atmanızı öneriyoruz.

Pelin Uslu

Ev dekorasyonu ile ilgili yenilikleri ve trendler hakkında insanlara yardımcı olacak konulara yer veriyorum. İç Mimarlık mezunu olmam nedeni ile konulara hakim biri olarak yayınlamış olduğum içeriklerle, ev dekorasyonu konusunda yardımcı olmak için buradayım. Salon, mutfak, yatak odası ve bir evin diğer tüm alanları için bulabileceğiniz harika dekorasyon fikirlerinden yararlanabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu