Ev Dekorasyonu

Banyo Fayans Kaplama Folyosu Kullananlar 2024

Banyo fayans kaplama folyosu kullananlar tarafından yapılan harika dekorasyonlar. Yapışkanlı folyo ile banyo fayans kaplamada harika sonuçlar alınıyor.

Banyo fayans kaplama folyosu, eskiyen fayanslarını yenilemek veya dekorasyonunu değiştirmek isteyenler tarafından tercih edilmektedir. Günümüzde herkesin evinin banyosu fayanslarla kaplanmıştır. Banyolardaki fayansların kullanım ile birlikte zamanla renginin değiştiğini ve eskidiğini görebiliyoruz. Fayansları yenisi ile değiştirmek hem maliyetli hemde uğraştırıcı bir iştir. Evinizdeki fayansları yenilemek için yeterli bütçeniz ve zamanınız yoksa fayans boyama veya fayans kaplama folyosu ideal bir tercihtir. Farklı renk ve desenlerdeki folyolar ile banyo fayanslarına yapışkanlı folyo uygulayabilirsiniz.

Banyo Fayanslarına Yapışkanlı Folyo Desenleri
Banyo Fayanslarına Yapışkanlı Folyo Desenleri

Eskiyen banyo fayanslarını yeni bir görünüme kavuşturmak isteyenlerin tercih ettiği fayans kaplama folyosu, desenleri ile çok beğenilen bir uygulamadır. Sayısız renk ve seçeneği olan yapışkanlı folyo ile banyoların dekorasyonu yenileniyor. Eski görünümden sıkılanlar ve yenilemek isteyenler seramik kaplamada çözüm buluyor. Islak zemin için kullanılan bu folyoların uygulanması oldukça basit. Sizde birbirinden güzel desenleri olan yapışkanlı folyolar ile fayanslarınızı kaplamaya ne dersiniz?

İlginizi Çekebilir: Döşenmiş Banyo Fayans Modelleri

Yapışkanlı Folyo ile Banyo Fayans Kaplama Nasıl Yapılır?

Fayans kaplama folyoları kendiliğinden yapışkanlı olduğu için uygulanması oldukça basit bir işlemdir. Tek yapmanız gereken şey planlama. Folyoları düzgün bir şekilde dizip ardından sırası ile yapıştırarak fayanslarınızı yapışkanlı folyo ile kaplayabilirsiniz.

Banyo fayans kaplama için:

  • Yapışkanlı folyonun uygulanacağı bölgeyi iyice temizleyin.
  • Fayansların üzerinde herhangi bir çıkıntı var ise bunu yok edin.
  • Desenli folyo kullanacaksanız uygulayacağınız bölgeye desenlerine göre bir sıralama yapın.
  • Kendiliğinden yapışkanlı folyoyu banyo fayanslarına uygulayın.
  • Plastik spatula ile iyice tutunması için üzerinden geçin.

Banyo fayans kaplama uygulaması yapacaksanız korkmanıza ve çekinmenize hiç gerek yok. Bu işlem için bir usta yardımı almanıza da gerek yok. Gerekli malzemeleri yeterli miktarda aldıktan sonra uygulamaya adım adım geçebilirsiniz. Fayans folyosu seçiminde dekorasyonunuza uygun renklerde ve desenlerde model seçmeniz, ortamın daha güzel görünmesini sağlayacaktır.

İlginizi Çekebilir: Fayans Üstüne Fayans Yapıştırma Nasıl Yapılır?

Banyo Fayanslarına Yapışkanlı Folyo Kullananlar

Banyo fayans kaplama folyosu kullananlar tarafından oluşturulan dekorasyonlar göz kamaştırıyor. Yapışkanlı folyolarla kaplanan banyo fayansları ilham kaynağınız olacak.

banyo fayans kaplama folyosu

Banyo fayans kaplama folyosu kendiliğinden yapışkan özelliğine sahiptir. Kullanımı kolay olduğundan dolayı fayanslar kolaylıkla şekillendirilebilir.

banyo fayans kaplama

Banyo fayans kaplama, kırıp dökme derdi olmadan kolaylıkla uygulanabiliyor. Fayanslara uygulayacağınız folyolarda eviniz kirlenmez.

banyo folyo kaplama

Banyo folyo kaplama su, nem ve sıvı temizleyicilere karşı dayanıklı bir üründür. Rahatlıkla silinebilir, su ve rutubetten etkilenmez.

banyo folyosu

Banyo zeminlerini ve fayanslarını yenilemek isteyenler ilk olarak banyo folyosu hakkında bilgilenmek istiyor. Banyo fayansları için yapışkanlı folyo ile zemine ayrı bir hava katabilirsiniz.

banyo için yapışkanlı folyo

Banyosunu yenilemek isteyip çok fazla bütçe ayırmak istemeyenler banyo için yapışkanlı folyo uygulamasını deneyebilirler.

banyo kaplama folyosu

Banyo kaplama folyosu binlerce renk ve seçenekleri ile fayanslarınızı yeniliyor. Hayalinizdeki banyo dekorasyonuna bu folyolar ile kavuşabilirsiniz.

banyo yapışkanlı folyo

Banyo yapışkanlı folyo su geçirmez, silinebilir, kir ve leke tutmaz, sürekli kullanım için uygun olan yapışkanlı folyolar üzün ömürlüdür.

banyo zemin kaplama folyosu

Banyo zemin kaplama folyosu yer, duvar, tezgah üstü gibi alanlarda rahatlıkla kullanılabilen bir üründür.

Fayans folyosu kolay uygulanabilir bir malzemedir. Yeterli miktarda yapışkanlı folyoyu aldıktan sonra kendi banyonuzun fayanslarına yapıştırabilrisiniz.

yapışkanlı folyo ile banyo fayans kaplama

Yapışkanlı folyo ile banyo fayans kaplama işlemi ile banyonuzun havasını değiştirebilirsiniz.

yer fayans kaplama folyosu

Yer fayans kaplama folyosu kullanıldığı alanda yeni bir görünüm oluşturur. Sizde banyonuzun dekorasyonuna banyo fayans kaplama folyosu kullanarak başlayabilirsiniz.

 

Pelin Uslu

Ev dekorasyonu ile ilgili yenilikleri ve trendler hakkında insanlara yardımcı olacak konulara yer veriyorum. İç Mimarlık mezunu olmam nedeni ile konulara hakim biri olarak yayınlamış olduğum içeriklerle, ev dekorasyonu konusunda yardımcı olmak için buradayım. Salon, mutfak, yatak odası ve bir evin diğer tüm alanları için bulabileceğiniz harika dekorasyon fikirlerinden yararlanabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu