Ev Tekstili

Birbirinden Şık Salon Perde Modelleri 2024

Salon perde modelleri incelendiğinde karşımıza farklı tasarımlarda üretilen çeşitli perdeler çıkıyor. Tül, zebra, rustik perde modelleri ile salonlara ayrı bir hava katabilirsiniz.

Bir odayı döşeyip dekore ederken en önemli tasarım öğelerinden biri perdelerdir. Perdeler söz konusu olduğunda sınırsız seçenek vardır. Rustik, fon, tül perde, zebra perde store perdeler farklı renk ve desenlerde üretiliyor. Salon dekorasyonu söz konusu olduğu zaman, doğru duvar boyası rengi, halı ve oturma grubu genellikle ilk sırada gelir. Ancak salonlarda büyük fark yaratacak olan perdeler en önemli dekorasyon ürünleridir. Perdeler pencereleri kapatırken salonunuzda modern bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Perde modelleri farklı renk, desen ve tasarımlarda oluşturulduğundan dolayı her salon için uygun bir model mutlaka vardır.

en güzel salon perdeleri
En Güzel Salon Perdeleri

Salon perdesi söz konusu olduğunda seçim sonsuzdur. Dekorasyonunuza ve bütçenize uygun bir perde ile harikalar yaratabilirsiniz. Yeni model salon perdeleri ile oturma alanlarınızı ihtişamlı hale getirebilirsiniz. Perde markaları her yıl üretmiş olduğu yeni perdeleri koleksiyonlarına ekliyorlar. Salonunuza perde seçiminde koleksiyonları inceleyerek dekorasyonunuza en uygun modeli seçebilirsiniz. Sizler için salon perde modelleri fikirleri yayınladık. Bu perdeleri inceledikten sonra aklınızda bir fikir oluşacak. Ardından perde satın almak için yola koyulacaksınız. En iyi perde tasarımını seçtikten sonra artık salonunuz daha havalı görünecek. Salonunuz için bir fikir aldıktan sonra mutfak perdesi modelleri ile mutfağınız için fikir alabilirsiniz.

En Güzel Salon Perde Modelleri 2024

Salon perdeleri ev dekorasyonunun en çok dikkat edilmesi gereken parçalarından biridir. Dekorasyonu doğrudan etkileyen perdeler gerek rengi, gerekse tasarımı ile alanlardaki en göz alıcı eşyaların başında geliyor. Bu nedenle ev dekorasyonu bir bütün olarak düşünüldüğünde perdelere verilen önem artmaktadır. Kusursuz bir dekorasyon yaratmanın en önemli noktası, alanı bir bütün olarak düşünmektir. Perdenin rengi ve tasarımı salonda bulunan diğer eşyalar ile uyum içerisinde olmalı ve eksik kalan dekorasyonu tamamlamalıdır. Salon perde modelleri çok fazla tasarımlarda üretildiği için ev sahipleri perde seçiminde özgür davranabilir.

Salon perdesi arayanlara özel hazırlanan tasarım fikirleri size fikir vererek perde seçiminde yardımcı olacak. Bu modellerden ilham alın ve salonunuzu harika tasarımda bir perde ile daha şık hale getirin.

büyük salon perdesi

Bu salonda beyaz ve siyah tonlarının bir karışımı hakim olabilir, ancak perdeler de dahil olmak üzere açık tonlar odanın daha ferah görünmesini sağlar.

değişik salon perde modelleri

Değişik salon perde modelleri püsküllü, boncuklu, kombin fon. Perdeye dair aradığınız her şeyi bulabileceğiniz tasarımlar ile salonunuz daha şık görünür.

hardal salon perdesi

Hardal rengini seviyorsanız perdelerinizde kullanın. Oturma alanlarınızın daha modern ve çekici görünmesini sağlar.

kısa salon perdeleri

Kısa salon perdeleri balkonunuza açılan pencere için uygun olacaktır. Perde seçiminde duvar boyası, halı ve oturma gruplarının renk ve desenlerine uyumlu seçmeniz salonu daha havalı gösterecektir.

küçük salon perdesi

Bir evin dekorasyonunda en önemli parçalardan olan perdeler evlerin daha ferah görünmesini sağlar.

modern salon perdeleri

İnsanların en çok vakit geçirmiş olduğu salon için tercih edilecek olan perde, salondaki diğer eşyalar ile uyum içerisinde olursa harika bir dekorasyon oluşur. Modern salon perdeleri çok farklı desenlerle üretildiği için kendinize uygun bir model mutlaka bulabilirsiniz.

modern salon perdesi

Modern görünümde bir salon perdesi tercih edilen salonda ortama haraket katar. Sizlerde bu güzelliklerle evinize şıklık katmak isterseniz bir perdeciye uğramalısınız.

mor salon perdesi

Ütü istemez, kırışmayan tül perdeler salonlarda en çok beğenilen perdelerdir. Kalitesi süper, duruşu harika.

pembe salon perdesi

Salon perdesi seçilirken oturma grupları, halılar ve duvar boyasına uygun bir renk ve desen seçimi yaparsanız dekorasyonda harika bir uyum yakalayabilirsiniz.

pembe tül salon perdesi

Gün içerisinde salonda uzun süre vakit geçiriyorsanız havadar ve ferah olması için açık renkleri tercih edebilirsiniz.

püsküllü salon perdesi

Rustik tarzda olan salon perdeleri kullanıldığı alanda şık bir görüntü oluşturacaktır.

salon fon perde modeli

Bir evin dekorasyonunda tamamlayıcı rolü olan perdeler renk ve desenleri ile farklılık yaratmaktadır.

salon için pembe perde

Salon perde modelleri seçiminde en çok tercih edilen renklerin başında pembe geliyor. Özellikle pembe renk kadınların olmazsa olmazı!

salon perde

Salon için perde seçiminde evin dekorasyonu ile uyumlu renk ve desenlerdeki modellere yer verilmelidir. Tarzınızı ve estetiği yansıtmak için yeni model ve modern görünen perde seçmelisiniz. Salon perde modelleri Perde Outlet tarafından her tarza ve dekorasyona uyumlu olarak tasarlanmaktadır.

salon için perde modelleri

Salon için perde modelleri doğru seçildiği zaman yaşam alanlarında dekoratif açından önemli yer kaplar.

salon için şık perde modelleri

Markalar tarafından üretilen salon için şık perde modelleri bulunuyor. Çeşitli perdeler arasından doğru olanı seçmek zor olabilir. Ancak sizin için şık görünmesi, kaliteli olması ve temizlenmesinin kolay olması gibi konular en önemli konular olmalıdır.

salon için tül perde

Salon için tül perde evinizi süslemeye yardımcı olur. Temizlenmesi kolay olan tül perdeler yıkandıktan sonra ütü istemez.

salon perde dekorasyon

Her evin penceresinde bulunan perdeler, en çok vakit geçirilen salonlarda uygun model seçilmesiyle ortamın havasını değiştirir.

salon perdeleri

Salon perdeleri seçiminde aradığınız renk, desen ve model önemli bir konudur. Seçim yaparken evinizin dekorasyonunu da göz önünde bulundurmalısınız.

salon perdesi

Bir salon perdesi odanın en önemli dekoratif unsurudur. Püskülle süslenen bir perdenin bile ilgi çekeceğini söyleyebiliriz.

salon tül perde modeli

Salon perde modelleri, doğru seçim ile ev dekorasyonuna pozitif enerji katar.

şık salon perdesi

Salon perdeleri ile rengarenk, capcanlı evlere kavuşabilirsiniz. Fon perde ile dekorasyonu tamamlayabilirsiniz.

siyah salon perdesi

Siyah salon perdesi özellikle de büyük salonlarda tercih edilebilir. Ayrıca salonunuz bol güneş alıyorsa koyu renk perde tercih etmenizde hiç bir sakınca yok.

son moda salon perdesi

Son moda salon perdeleri ile dekorasyonunuzu farklı bir boyuta taşıyabilirsiniz.

yeni moda salon perdesi

Her şey tamamsa sıra yeni moda salon perdesinde. En yeni perde koleksiyonları bu konuda size yardımcı olacaktır.

yeni model salon perdeleri

Yeni model salon perdeleri, tasarımları ile oldukça ilgi görüyor. Desen desen, renk renk perdeler salonları güzelleştiriyor.

yeni model salon perdesi

Duvar renginiz açıksa siyah fon perde salon için uygun olacaktır. Tasarımda en önemli şey her şeyin bir bütün içerisinde olmasıdır.

yeşil salon perdesi

Salon perde modelleri yeşil, mavi, pembe, siyah, hardal, sarı, kırmızı veya gri renklerde olabilir. Bu tamamen sizin oluşturcağınız tasarıma bağlı değişebilir.

Pelin Uslu

Ev dekorasyonu ile ilgili yenilikleri ve trendler hakkında insanlara yardımcı olacak konulara yer veriyorum. İç Mimarlık mezunu olmam nedeni ile konulara hakim biri olarak yayınlamış olduğum içeriklerle, ev dekorasyonu konusunda yardımcı olmak için buradayım. Salon, mutfak, yatak odası ve bir evin diğer tüm alanları için bulabileceğiniz harika dekorasyon fikirlerinden yararlanabilirsiniz.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Selam. perde modellerinize bakarken, yukardan saydigimizda 21, asagidan saydigimizda 20 nolu resimdeki koltuk takimlarini cok begendim nerde bulabilirim? Perde modelleriniz dogrusunu söylemek gerekirse tül ile perde arasinda uyumu yakalayamadim. ama tek basina güzeller.

    cevap yazarsaniz sevinirim
    günes

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu