Ev Dekorasyonu

Nefes Kesen 30+ Modern Duşakabin Modelleri 2023

Modern duşakabin modelleri ile banyonuz için en uygun tasarım hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Küvetli, küvetsiz, yerden, camlı, buzlu camlı ve daha nice modeller ilham kaynağınız olacak.

Duşakabinler, hem büyük hemde küçük banyolar için işlevsel ve çekici bi seçimdir. Fayans, ayna, musluk bataryaları, banyo dolabı kadar duşakabinler de banyo dekorasyonuna doğrudan etki eder. Doğru bir duşakabin seçimi banyonun dekoruna lüks bir görüntü katar. Alanın boyutuna göre küçük veya büyük duşakabin modelleri arasından seçim yapılabilir. Duşakabinler buzlu cam, camlı, küvetli, yerden, tekneli ve teknesiz olmak üzere farklı tasarımlarla üretilmektedir. Doğru duşakabin seçimi ile banyonuzun dekorunu göz alıcı kılabilirsiniz.

modern duşakabin

Banyo dekorasyonuna en büyük katkıda bulunan alanlardan olan duşakabinler, farklı boyut ve çeşitlerde üretiliyor. Kullanıcının isteğine göre üretilen duşakabinler dikdörtgen, kare, oval, camlı, yerden tavana, küvetli veya daha farklı seçenekler ile yapılabiliyor. Modern duşakabin modelleri kullanıldığı banyoların dekorasyonunda farklılık yaratır.

Banyo Duşakabin Modelleri

Banyolar için farklı boyut ve tasarımlarda duşakabin modelleri bulunuyor. Duşakabin seçimindeki en önemli etken banyonun boyutudur. Banyonun boyutuna uygun bir duşakabin ile alanlarda fark yaratılabilir. Banyo dekorasyonunun havasını değiştirecek olan duşakabinler, farklı renk ve tasarımları ile göz kamaştırıyor. İlham almanız için yeni model ve her çeşitte duşakabin modellerine yer verdik. Bu modeller fikir almanıza yardımcı olacak.

En çok tercih edilen duşakabin tasarımları:

  • Yerden Duşakabin
  • Cam Duşakabin
  • Küvetli Duşakabin
  • Küvetsiz Duşakabin
  • Teknesiz Duşakabin
  • Buzlu Cam Duşakabin

Yeni Tasarımlar

yeni duşakabin

Yeni duşakabin modelleri, son teknoloji ve yenilikçi tasarımlar ile karşımıza çıkıyor. Bir banyonun en göz alıcı alanı olan duşakabinler dekorasyona doğrudan etki ediyor. Gerek camı ve gerekse çerçevesi ile adeta bir dekor ürünü haline geliyor. Bir duşakabin işlevi kadar görüntüsü ile de dikkat çekmelidir. Evinizin banyosunun havasını değiştirmek için duşakabin seçiminde dikkatli olmalısınız.

Duşakabin Temizliği Nasıl Yapılır? Pratik İpuçları

Büyüleyici Cam Duşakabin

büyüleyici duşakabin modelleri

Büyüleyici tasarımlarla oluşturulan duşakabin modelleri banyolarda göz alıcı bir alan oluşturuyor. Bonyo duvar desenleri ile uyumlu renkte yapılan bir duşakabin, dekorasyona doğrudan etki eder. Bir evi bütün olarak ele aldığımız zaman banyo dekorasyonu en önemli alanlardandır. Bir duşakabin banyo dekorasyonunu tamamıyla farklı kılabilir.

Lüks Yerden Duşakabin

lüks yerden duşakabin

Yerden duşakabin modelleri küvetli olan modellere göre daha lüks görünüyor. İçerisinde büyük küvet olan duşakabinlerden bahsetmiyoruz. Alt tarafı küvet ile yükseltilmiş olan duşakabinleri anlatıyoruz. Yerden olan duşakabinler genelde büyük banyolarda tercih edilir. Rahat kullanımı ve şık görüntüsü ile banyoda fark yaratır.

Havadar Modern Duşakabin

modern duşakabin modeli

Tercih edilecek olan duşakabin modeli banyoyu daha havadar hissettirebilir. Havadar bir dekorasyon için açık renkler tercih edilmelidir. Camlı duşakabin modelleri ferah ve şık bir banyoya sahip olabilmek için iyi bir tercihtir. Banyo fayans modelleri olarak size açık renkler tercih edebilirsiniz.

Çerçeve Detayı

siyah çerçeveli duşakabin

Duşakabin tasarımlarında çerçeve detayı önemlidir. Çerçevenin banyonun genel rengine uyumlu olması gerekir. Ayrıca cam üzerine baskılanan siyah tonlarda bir desen çizilerek tasarım güzelleştirilebilir. Şık banyolarda genellikle duvar rengi ile çerçeve rengi aynı tonlardadır.

Trend Cam Duşakabinler

cam duşakabin modelleri

Cam duşakabin modelleri evlerde en çok tercih edilen modellerdir. Hemen hemen her evde duşakabin bulunuyor. Bazıları sade tasarımlarla yapılırken bazıları ise yenilikçi tasarımlar ile banyoların dizaynını komple değiştiriyor. Her zevke uygun farklı tasarımlarla yapılan duşakabinler banyoları daha modern ve çağdaş gösteriyor.

Desenli Camlar

desenli camlı duşakabin

Duşakabin camları tamamen açık, buzlu cam ve hem buğulu hemde desenli olarak tasarlanabiliyor. Camdaki desenler bile banyo dekorasyonu için önemli bir etkendir. Minimalist tasarımlarda tercih edilen desenler duşakabin tasarımını farklı boyutlara taşıyarak şık bir görüntü oluşmasını sağlıyor.

Stil Sahibi Evlere Teknesiz Duşakabin

teknesiz duşakabin

Teknesiz duşakabinler evlerde en çok tercih edilen modellerdir. Özellikle de büyük evler için tasarlanmış olan teknesiz duşakabin modelleri işlevselliği kadar tasarımı ile de ön plana çıkıyor. İçerisinde hamamı bulunan banyolarda genellikle teknesiz modellere yer veriliyor.

Küçük Ama İşlevsel

sıra dışı duşakabin modelleri

Banyonuz ister büyük olsun ister küçük her boyutta duşakabin tasarlanabiliyor. Banyonun boyutuna göre tasarlanan duşakabinler alandan en doğru şekilde faydalanılabilmesi için üretiliyor. Desenli camla yapılan bir duşakabin şık görünümüyle banyoya farklı bir hava katmış. Küçük banyo dekorasyonu için küçük boyutta bir duşakabin tercih edilebilir.

Küvetli Modeller Son Moda

küvetli duşakabin modeli

Bir duşakabini sadece duş alacağınız bölüm olarak düşünmemelisiniz. Küvetli duşakabinler banyo keyfi yaşamak isteyenler için idealdir. Banyo alanı dar olanlar duşakabin içerisine yerleştirilen bir küvet ile duş keyfini yaşayabilirler.

İşlevsellik İlk Sırada

işlevsel duşakabin

Görüntüsü ile göz kamaştıran modern duşakabin modelleri, kullanıldığı banyoların çağdaş görünmesini sağlıyor. Bir duşakabin banyoda en çok dikkat çeken alandır. İşlevsel olması kadar tasarımına önem verilmelidir. Sade bir duşakabinin dekorasyona katkısı ile altın çerçeveli ve desenli cama sahip olan duşakabinin katkısı farklıdır. Her zaman için desenli modeller daha çok ilgi görmüştür.

Öne Çıkan Camlı Duşakabin

camlı duşakabin

Camlı duşakabin modelleri evlerde en çok tercih edilen modellerdir. Banyo dekorasyonuna büyük katkıda bulunan camlı duşakabinler, etrafındaki çerçeve ile şık bir görüntüye sahip oluyor. İstenilen renk ve desende çerçeve kullanılarak tasarlanan camlı duşakabin, bir banyoda en gösterişli olan bölgedir. Hem rahat hemde şık görünümde olan duşakabinler ile banyolar daha kullanışlı hale geliyor.

Modern Duşakabinlerle Modern Banyolar

yeni modern duşakabin

Modern duşakabin modelleri ile modern banyolara sahip olabilirsiniz. Duşakabinin altında kullanılan fayans ise ortamın havasını değiştirmiş. Basit dokunuşlarla bile benzersiz bir banyoya sahip olabilirsiniz. Eğer sade bir fayansızınız varsa banyo fayans kaplama folyosu işinize fazlasıyla yarayacak.

Yeni ve Modern Duşakabin Modelleri

En modern duşakabin ile banyo dekorasyonunu ön plana çıkarabilirsiniz. Farklı renk çerçeve ve tasarımlarda üretilen duşakabin modelleri banyonuz için bir duşakabin seçiminde size yardımcı olacak. Birbirinden güzel modelleri inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz.

Pelin Uslu

Ev dekorasyonu ile ilgili yenilikleri ve trendler hakkında insanlara yardımcı olacak konulara yer veriyorum. İç Mimarlık mezunu olmam nedeni ile konulara hakim biri olarak yayınlamış olduğum içeriklerle, ev dekorasyonu konusunda yardımcı olmak için buradayım. Salon, mutfak, yatak odası ve bir evin diğer tüm alanları için bulabileceğiniz harika dekorasyon fikirlerinden yararlanabilirsiniz.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Duşakabinler her geçen gün farklı farklı modellerle karşımıza çıkıyor. Ben evim için son sistem duşakabin yaptırdım ancak 1 yıl sonra yeni çıkan modellere ağzım açıkta kaldı. Şimdi eşimden yenisini istemeye çekiniyorum. Cesaretimi topladıktan sonra paylaştığınız 5. modelden yaptırmayı isteyeceğim

  2. Duşakabin modelleri sanırım ülkemiz için değil. Çünkü bu kadar büyük banyoya sahip olmak hayal olmalı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu