Mobilya

Gömme Dolap Modelleri 2024 – Antre, Yatak Odası Gömme Dolap

Gömme dolap modelleri evlerde genellikle antre ve yatak odasında kullanılan, depolamaya yardımcı olan kullanışlı dolaplardır. Gömme dolap ile tasarruflu saklama alanlarına sahip olabilirsiniz.

Gömme dolap, evlerin duvarlarında bulunan çıkıntıları değerlendirerek ara kısmına yapılan dolaplardır. Özellikle küçük evlerde alandan tasarruf ederek depolama alanı oluşturmaya olanak sağlayan gömme dolap, dekorasyonu da etkiler. İki duvar arasındaki boşluğu değerlendirmek isteyenler, bu alanları depolama alanı olarak kullanmak için gömme dolap yaptırmaktadır. Gömme dolap modelleri istenilen ölçülerde yapılabildiği için antre ve yatak odası duvarları için uygun bir mobilyadır. Yerden tavana ve duvardan duvara yapılabilen gömme dolaplar, kullanışlı olması nedeni ile ev sahipleri tarafından tercih ediliyor. Kullanıldığı duvar ile bütünleşen dolap, özellikle de küçük alanlar için kullanışlıdır. Dolap için herhangi bir alana ihtiyaç duyulmadan yaptırılabilir. Kullanıcının isteğine göre istenilen ölçüde ve tasarımda yaptırılabilir. Ayrıca gömme dolap içi istenilen tasarımda seçilerek kullanışlı olması sağlanır.

gömme dolap modelleri

İki duvar arasındaki boşluktan depolama alanı oluşturmak için yaptırılan gömme dolap, yatak odasında yatak koymak için yüklük, antrede ise elbise ve ayakkabıları koymak için bir vestiyer görevi görebilir. Ayrıca diğer alanlarda ise malzemelerinizi koyabilmeniz için bir depolama alanı oluşturur. Kullanılmayan alanı depolama merkezi haline getirir. Gömme dolaplar sürgülü veya kapaklı olacak şekilde tasarlanabilir. Ayrıca üzerine ayna veya istenilen desenlerde bir tasarım oluşturulabilir. Küçük evlerin daha kullanışlı hale gelmesi için gömme dolap modelleri en ideal tercihtir. Dolap içerisinde bulunan raflar ve çekmeceler istenilen ölçülerde ayarlanarak kullanım kolaylığı sağlar.

Kullanışlı Gömme Dolap Modelleri

Gömme dolaplar iki duvar arasına gömülerek yapıldığı için alandan tasarruf sağlayan kullanışlı dolaplardır. Tasarruflu depolama alanı sunan kullanışlı gömme dolap modelleri istenilen ölçüye göre yapıldığı için tasarımda özgür bir şekilde davranılabilir. İki duvarın arasındaki çıkıntı arasına yerleştirilen dolap, gizli bir dekorasyon parçasıdır. Rengi ve tasarımı ile kullanıldığı alanın dekorasyonuna da yardımcı olur. Yatak, yastık, yorgan, döşek, elbise, ayakkabı ve diğer malzemelerin depolanacağı alan olarak gömme dolap, işlevi büyük bir mobilyadır. Gömme dolap hangi amaçla kullanılacaksa iç tasarımı ona göre ayarlanabilir. İstenilen boyutta raf ve çekmeceler yapılarak dolap daha kullanışlı hale getirilir.

antre dolap modelleri

Merdiven boşluğu ve iki duvar arası çıkıntılı bölmeye yapılan gömme dolap ile alanları tasarruflu bir şekilde değerlendirmiş olursunuz. Modern görüntüye sahip dolaplar vestiyer ve saklama alanı olarak kullanılır. Mont, ayakkabı, yatak, yastık ve yorgan saklama alanı olarak kullanmak için iç dizaynı özel olarak oluşturulur.

aynalı gömme dolap

Kullanıcının isteğine ve alanın müsaitliğine göre kapaklı veya sürgülü model tercih edilebilir. Üzerindeki bir ayna ile alanların daha ferah ve büyük görünmesine yardımcı olur. Raf ve çekmece alanları ise tamamen kullanıcının isteğine göre özelleştirilebilir.

duvardan duvara gömme dolap modelleri

Eşyalar için depolama alanı imkanı sağlayan gömme dolap, evin dekorasyonunda da etkilidir. Renk ve üzerindeki desenlerle kullanıldığı alanın dekorasyonuna katkıda bulunur. Küçük evlerde tercih edilecek olan gömme dolapların üzerine bir ayna koyularak alanların daha büyük görünmesi sağlanır.

en güzel gömme dolap modeli

Depolama alanı olarak tercih edilen gömme dolap modelleri yatak odası ve antre gibi alanlarda kullanıldığı gibi salon, balkon ve diğer alanlarda kullanılabilir.

gardrop gömme dolap

Gömme dolap genellikle beyaz renk tercih edilir. Ancak ahşap renkleri ile de harika bir tasarım ortaya çıkarılabilir. Dolap üzerindeki desenler, aynalar ve süslemeler ev dekorasyonunda etkilidir. Kullanışlı bir alan oluşturmak için evin çıkıntılı duvarlarının arasına gömme dolap yaptırılabilir.

gizli gömme dolap

Gömme dolap, alanlardan tasarruf etmek için yapılan depolama alanlarıdır. Lake gömme dolap modelleri, en çok tercih edilenlerdendir. Parlak görüntüsü ile ilgi çekecek harika tasarımlarla üretilebiliyor.

gömme dolap fikirleri

Modern görüntüsü ile ev sahiplerine saklama çözümü olabildiği gibi, mobilya görüntüsü ile de şık ortamlar oluşmasını sağlar. Zarif görüntüsü ile gömme dolaplar antre veya yatak odalarının havasını değiştirir.

gömme dolap modelleri

Gömme dolap fiyatları, boyut ve tasarıma göre farklılık göstermektedir. Özgün bi tasarım ile tasarlanan gömme dolap, ihtiyaçlara cevap vererek içerisinde bir çok şeyin saklanabilmesine imkan sağlar. Evde dolap ihtiyacı olan kişiler duvar arasındaki boşlukları değerlendirerek alanlarını daraltmadan bir dolaba sahip olabilir.

gömme dolap tasarımı

Gömme dolap kapaklı, sürgülü ve aynalı olarak istenilen seçeneklerde yapılabiliyor. Evdeki eşyaların saklama alanı olarak yaptırılan gömme dolap yer kaplamadığı için küçük evlerde tercih edilir.

gömme dolap

Gömme dolap her ne kadar en çok antre ve yatak odasında kullanılsa da mutfak, salon, merdiven altı gibi alanlarda da sıklıkla tercih edilir. Çok amaçlı olarak yaptırılan gömme dolap modelleri, kişinin isteğine göre özelleştirilebiliyor. İç dizayn istenilen şekilde ayarlanarak kullanışlı hale getiriliyor.

Yatak Odası Gömme Dolap Modelleri

Yatak odası gömme dolap modelleri yatak, nevresim takımı, döşek, yastık ve yorganların koyulması için imkan sağlar. Ayrıca elbiselerin ve kışlık montların koyulması için de en uygun alanlardır. Küçük evlerin yatak odalarının da küçük olması nedeni ile gömme dolap gayet kullanışlı bir mobilya haline gelir. Eğer yatak odanızda iki duvar arasında bir çıkıntı var ise bu alanda bir gömme dolap, depolama ihtiyacınız için en iyi çözüm kaynağı olacaktır. Gömme dolap üzerine eklenen bir ayna ile tasarımı daha da güzelleştirebilirsiniz. Gömme dolap yatak odası duvarları arasında kullanıldığı zaman herhangi bir yer kaplamaz. Böylelikle alanı daraltmadan bir dolap yerleştirilebilir. Dekorasyona katkıda bulunması için istenilen renk kapak, renk ve aynalı modeller tercih edilebilir. İçerisinde bulunan dolap düzeni ise ihtiyaca göre yapılmaktadır. Modern gömme dolap modeli ile yatak odalarının görüntüsüne şıklık katılabilir. Yatak odasındaki boş bir alanı değerlendirmek kullanışlı alanlara sahip olmayı sağlar.

gömme dolap yatak odası

Gömme dolap, duvar arası büyüklüğe ve kişinin isteğine göre tasarlanır. Kullanışlı bir dolap modeli olduğu için, saklama alanı olarak rahatlıkla kullanılabilir. Nevresim takımı, yatak, yorgan, yastık gibi eşyaları koyacak yer sorun olmaktan çıkar.

gömme yatak odası dolabı

Yatak odası gömme dolap modelleri, kişinin eşyalarını koyabileceği alana sahip olmasını sağlar. İçerisindeki raflar sayesinde pikeler, nevresim takımları ve battaniyeler için yer açılmış olur.

gömme yatak odası

İç tasarımı kullanışlı yapılan gömme dolap yatak odası için harika bir saklama alanı oluşturur. Eğer yatak odası duvarları arasında boşluk alan varsa buranın ölçüsüne göre yerden tavana ve duvardan duvara bir gömme dolap depolama alanı sunar.

gömmeli yatak dolabı

Gömme dolap duvarın yapısına göre kare, dikdörtgen veya köşeli olabilir. İçerisinde bulunan raflar ile geniş bir depolama alanı sunar. Eşyaları koymak için en ideal tercih olan gömme dolaplar küçük ev sahipleri için büyük bir avantajdır.

gömmeli yatak odası dolabı

Yatak odası gömme dolap modelleri açık renk tercih edildiği zaman, yatak odası daha aydınlık ve ferah görünür. Ayrıca dolabın üzerine eklenen bir ayna küçük alanların büyük görünmesini sağlar.

gömmeli yatak odası

Gömme dolap çekmece ve rafları kişinin isteğine göre tasarlanarak depolamayı kolaylaştırır. Nevresim takımlarını koymak için ayrı alan, yatak koymak için ise ayrı alan yapılarak saklama alanları düzenli hale getirilir.

modern gömme yatak odası dolabı

Modern gömme dolap arayanlar üzerine desenlerle oluşturulan bir ayna tercih edilebilir. Hem daha fazla dikkat çeker, hemde yatak odası dekorasyonuna katkıda bulunur. Küçük alanlar için saklama alanı sunan gömme dolaplar sürgülü kapı olarak tercih edilebilir.

yatak odası gömme dolap

Evde dolap koyacak bir alan yoksa ve iki duvar arası çıkıntılıysa bu alan gömme dolap için ayrılabilir. Gömme dolaplar kullanıldığı alanda saklama imkanı sunduğu gibi estetik görüntüsü ile göz alıcı olur.

yatak üstü dolap

Gömme dolap yatak odası için bulunmaz bir fırsattır. Yatak odasında tercih edilecek bir gömme dolap alanı daraltmadan saklamayı kolaylaştırır. Böylelikle eşyaları koyacak yer sorun olmaktan çıkar.

yatak üstü gömme dolap

Küçük evler için depolama alanı oluşturmanın en güzel çözümü gömme dolaplardır. Alanları tasarruflu kullanmak isteyenler için çok kullanışlıdır. Mobilyacılar alanın boyutuna ve kişinin isteğine göre dolap tasarımı yapıyor.

Antre Gömme Dolap Modelleri

Antre gömme dolap modelleri, alanı daraltmadan bir saklama alanı sunar. Gömme dolap alanı daraltmayacağı için antrede rahatlıkla kullanılabilir. Mont, ayakkabı ve yorgan, yastık koyulabilecek bir depolama alanı sunar. Gömme dolap iki duvar arasındaki çıkıntıya göre ölçü alınarak yapılacağı için alanda herhangi bir daralma söz konusu değildir. Antrede vestiyer olarak gömme dolap tercih edildiği zaman boşluk olan alan değerlendirilmiş olur. Her zevke ve ihtiyaca yönelik üretilen gömme dolap modelleri küçük evlerde çok kullanışlı mobilyalardır. Raflı veya çekmeceli olarak üretilebilen gömme dolaplar, evdeki boş alanları değerlendirerek bir dolaba sahip olmayı sağlar. Ayrıca kullanılacağı alanın dekorasyonuna uygun bir renk veya tasarım ile yapıldığı zaman, alanlara yenilik getirir. Yer tasarrufu sağlamak isteyenler tarafından tercih edildiği gibi, bir çok fazla malzemenin saklanması için uygundur. Ev sahipleri eşyalarını saklamak için alanlarından tasarruf ederek gömme dolap yaptırıyor.

antre aynalı dolap

Antre gömme dolap modelleri, alanı daraltmadan vestiyer ve yüklük görevi görür. Mont ve ayakkabıları koyacak bir alan yarattığı gibi, yastık ve yatak koymak için tercih edilir. Gömme dolap antredeki iki duvar arasındaki çıkıntıya yerleştirilerek harika bir depolama alanı sunar.

antre aynalı gömme dolap

İstenildiği taktirde l gömme dolap, kare, dikdörtgen gibi tarzlarda yapılabiliyor. Evi daraltmayacağı için boyuta göre istenilen tarzda bir dolap depolama imkanı sunmaktadır. Depolama sorunu yaşayanlar için gömme dolap en iyi çözümdür.

antre dolap

Gömme dolap rengi beyaz tonlarında olursa kullanıldığı alanı daha aydınlık ve ferah gösterir. Ayrıca bir ayna ile alanların görüntüsü de daha büyük gösterilebilir.

antre gömme dolap modeli

Çok pratik ve kullanışlı olan gömme dolaplar, mobilyacılar tarafından ihtiyaca uygun olarak tasarlanabiliyor. Estetik görüntüsü ile kullanıldığı odanın dekoruna katkıda bulunuyor.

antre gömme dolap modelleri

Alanlarınızda kullanmış olduğunuz diğer mobilyalarla uyum içerisinde çalışacak bir renk tonu seçebilirsiniz. Gömme dolaplar çok amaçlı saklama alanları olduğu gibi, dekorasyona da katkıda bulunan mobilyalardır.

antre gömme gardrop

Eşyaları koyacak yer bulamıyorsanız gömme dolap modelleri antre için çok kullanışlıdır. Hem montlarınızı koyabileceğiniz bir vestiyer, hemde yataklarınızı yerleştirebileceğiniz bir vestiyer görevi görür.

antre gömme vestiyer

Antre gömme dolap modelinin içerisini istediğiniz gibi tasarlayarak kullanışlı hale getirebilirsiniz. Bir çok kişi gömme dolap üzerine takılan LED ışıklar ile aydınlatma sağlıyor. Özellikle aynalı olan modellerde LED aydınlatma kullanılıyor.

antre lake dolap

Gömme dolap, antrede bulunan çıkıntılı alana yerleştirilen ve alanı daraltmayan mobilyadır. Alandan tasarruf etmek için yapılan dolap vestiyer ve yüklük görevi görüyor.

gömme dolap antre aynalı

Küçük evlerin küçük antre alanları için ideal bir tercih olan gömme dolap, kullanıldığı alanların şıklığını yansıtır. Lake gömme dolap modelleri göz alıcı bir etki oluşturarak görenleri kendine hayran bırakır.

gömme dolap antre

İsteyen bir ayna ile, isteyen ise kapakların üzerine yapılan desenler ile gömme dolapları süsleyebilir. Ev dekorasyonu için kullanılacak olan aynanın ve desenlerin faydası olacaktır.

Duvardan Duvara Gömme Dolap Modelleri

Mobilyacılar tarafından istenilen ölçü ve tasarımda kolaylıkla yapılabilir. Duvardan duvara gömme dolap modelleri, alanlardan tam olarak faydalanmak isteyenlerin tercihidir. Günümüzde büyük evlerin fiyatlarının çok fazla arttığını düşünürsek artık küçük evlere ilgi artıyor. Bu durumdada küçük evin alanlarını en uygun şekilde değerlendirmek isteyenler alanları için gömme dolap veya gömme gardrop yaptırıyor. Antrelerde kullanılan gömme dolap hem vestiyer hemde depolama alanı olarak tercih ediliyor. Yatak odasında tercih edilen dolap ise yorgan ve yatak için yüklük, elbiseler için dolap görevi görüyor. Yerden tavana ve duvardan duvara yapılarak alandan tam olarak faydalanılabilmesine imkan sunuyor. Ayrıca üzerine istenilen desenler yapılarak ve ayna koyularak daha dekoratif görünmesi sağlanıyor. Aynalar kullanıldığı odanın daha büyük görünmesini de sağlar ve küçük alanlar göze daha büyük gelir.

gömme duvar dolabı

Depolama kolaylığı sağlayan duvardan duvara gömme dolap modelleri, kullanışlı olması nedeni ile ev sahipleri tarafından çok tercih ediliyor. Özellikle de yatak odası, antre ve merdiven altı için yaptırılıyor.

gömme gardrop modelleri

Gömme dolap bir mobilyacıya gidip gerekli ölçü ve tasarım bilgileri verilerek yaptırılabilir. Duvar arası genişlik ve derinlik ölçülerek istenilen tasarımda gömme dolap yaptırılabilir.

gömme gardrop

Gömme dolap koyulacak alan kullanılmayan alanlar olduğu için herhangi bir yer kaplama gibi durum söz konusu olmaz. Küçük evlerde alanlardan net olarak faydalanmak isteyenler tarafından tercih edilir.

gömmeli dolap

Ölçüler, mobilya renkleri, çekmece düzeni ve dış tasarım belirlendikten sonra mobilyacı dolabı yapmaya koyulur. Daha sonra mobilya parçaları getirilip yerinde kurulum yapılarak gömme dolap yerleştirilir.

hazır gömme dolap

Estetik görünen bir gömme dolap kullanıldığı alanı daha şık gösterir. Açık renk dolaplar ortamları daha ferah göstereceği gibi, aydınlık görünmesini de sağlar. Beyaz ve açık renk gömme dolaplar evlerin daha havadar görünmesini sağlar.

küçük gömme dolap

Gömme dolap genellikle yatak, yastık, döşek, nevresim takımları ve battaniyelerin koyulması için alan imkanı sunar. Antrede kullanılanlar ise ek olarak mont ve ayakkabıları yerleştirmek için alan sunar.

kullanışlı gömme dolap modelleri

Gömme dolap genellikle antre ve yatak odası gibi alanlarda tercih edilmektedir. Odaların boş olan ve kullanılmayan alanlarına gömme dolap yaptırılarak, depolama alanı olarak kullanılabilir. Bir çok eşyayı saklamak için alan oluşturulabilir.

lake gömme dolap

Gömme dolap yaptırılırken dış görünüş kadar içerideki raf yerleşimi önemlidir. Raf yerleşimini ihtiyacınıza yönelik tasarlamalısınız. Örnek vermek gerekirse nevresim takımlarını yerleştirmek için alanlar, yorganları koymak için alanlar ve diğer eşyalarınız için farklı boyutta raflara yer vermelisiniz.

modern gömme dolap

Gömme dolaplar ile iki duvar arasındaki boş ve kullanılmayan alandan faydalanılabilir. Böylelikle eşyaları koymak için ihtiyaç olan dolaba ayrı bir alan gerekmez. Alanlar daraltılmadan dolap, duvar arasındaki çıkıntıya yerleştirilir. İstenilen ölçülerde gömme dolap yaptırılabildiği için, tasarım sırasında boyut ve kullanıcın istekleri göz önünde bulundurulur.

özel tasarım gömme dolap

Gömme dolap modelleri çok farklı tasarımlarla karşımıza çıkıyor. Dış tasarım ve iç rafların bulunduğu alan tamamen kişiye göre farklılık gösterebilir. Sizde bol bol dolap modelleri inceleyerek fikir sahibi olduktan sonra mobilya yapan yere giderek isteklerinizi belirtebilirsiniz. Alanın boyutu ve istenilen detaylara göre gömme dolap fiyatları değişiklik gösterecektir.

yataklı gömme dolap
yeni gömme dolap

Pelin Uslu

Ev dekorasyonu ile ilgili yenilikleri ve trendler hakkında insanlara yardımcı olacak konulara yer veriyorum. İç Mimarlık mezunu olmam nedeni ile konulara hakim biri olarak yayınlamış olduğum içeriklerle, ev dekorasyonu konusunda yardımcı olmak için buradayım. Salon, mutfak, yatak odası ve bir evin diğer tüm alanları için bulabileceğiniz harika dekorasyon fikirlerinden yararlanabilirsiniz.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu