Ev Dekorasyonu

Tavana Asılı Asma Salıncak Yatak Modelleri 2023

Salıncak yatak ile hayalinizdeki yatağa sahip olabilirsiniz. Rahatlatıcı bir yatak deneyimi sunan tavandan asmalı yatak, ister yatak odası ister bahçelerde yatak keyfini bir üst seviyeye taşıyor.

Salıncak yataklar olağanüstü tasarımları ile konforlu yaşam alanları için önemli bir parçadır. Genellikle balkon ve bahçelerde kullanılan ip veya halat yardımı ile asılan asma yatak, son zamanlarda yatak odalarında da tercih ediliyor. Alanlarda çok şık duran salıncak yatak, evler için mükemmel bir tamamlayıcıdır. Genellikle ahşaptan yapılan sallanan yatak, istenildiği taktirde metalden de yapılarak ip veya bir halat ile tavana asılıyor. Rahat bir yatak deneyimi sunduğu gibi, güzel şık bir dekorasyon yaratmak için farklı tasarımlarda üretiliyor. Eşsiz tasarımlarda birbirinden yaratıcı salıncak yatak modellerinden faydalanabilirsiniz.

asma yatak modeli

Salıncak yatak mobilyacılar tarafından satıldığı gibi, marangozlar tarafından da yapılmaktadır. Ayrıca eski malzemeleri kullanarak özel tasarlanmış bir salıncak yatak üretebilirsiniz. Yatak odası, balkon veya bahçenin tadını çıkarmak için asma yatak ideal bir tercihtir. Her ne kadar bahçelerde tercih edilse de farklılık arayanlar yatak odalarında kullanıyor. Asma yatak çift kişilik veya tek kişilik yapılabildiği için, yatak odasındaki yatak yerine tercih ediliyor. İstenilen ölçülerde ahşap veya metalden yapılan yataklar yatak odasında konfor arayanlar için kullanışlıdır.

Size İlham Verecek Yatak Odası Tasarımları

İçindekiler

Konforlu Salıncak Yatak Modelleri

Salıncak yatak yatak odası, balkon veya bahçede konfor sunar. İki kişilik veya tek kişilik modellerde yapılan yatak ve kanepeler, tasarımları ile çok yönlüdür. Herhangi bir alan için harika bir seçenek olan tavana asılı yatak, konfor sağladığı gibi dekorasyona da etki ediyor. Ahşap ile yapıldığı taktirde ortamda  sıcak ve zarif hava oluşur. Doğanın güzelliğini yaşam alanlarına taşımak isteyenler tarafından tercih edilen ahşap dekorasyonu tavandan asmalı yatak ile yatak odanıza taşıyabilirsiniz.

asma yatak

Asma yatak dört bir yanından halat iplerle tavana monte edilerek kullanılır. Ahşap renkteki yatak tasarımları doğanın şıklığını evlerde yansıtmanın en ideal yoludur. Yatak odasında asma yataklar kullanılabileceği gibi balkonlarda da istenilen ölçülerde bir yatak tercih edilebilir.

Büyüleyici görüntüde olan tavandan asmalı yataklar, her tarza uyacak şekilde tasarlanabilir. İki kişilik yapılan modellerde iki kişi yan yana sığacak şekilde dinlenebilir.

iple tavana asılan yatak

Büyük balkonlar için tercih edilecek olan sallanan yatak, balkon dekorasyonunu bambaşka bir seviyeye taşır. Balkonları daha kullanışlı bir hale getirmek için sallanan bir yatak tercih edebilirsiniz.

Yorgan Yatak Koymak İçin Yüklük Modelleri

salıncak yatak odası

Asma yatak yapımı kolaydır ve bir kişi ahşap kullanarak kendisi rahatlıkla yapabilir. Tahta parçalarının birleştirimlesi ile ortaya harika bir salıncak yatak çıkarılabilir. Fikirlere göz atıp kendi ihtiyaçlarınızı karşılayacak olan bir ölçüde yatak tasarlayabilirsiniz.

salıncak yatak

Salıncak rahat bir uyku keyfi yanında eğlenceli vakit geçirmek için iyi bir fikirdir. Balkonlarınızda şık bir görünüm yaratmak için tavandan asmalı yatak kullanabilirsiniz. Üzerindeki yatak ve minderler balkon dekorasyonunuzun bir parçası haline gelir.

sallanan yatak modelleri

Adından da anlaşılacağı gibi, salıncak yataklar tavana asılarak sallanması sağlanır. Böylelikle bir kişiyi veya iki kişiyi rahatlıkla taşır. İster ahşaptan, ister metalden olsun iyi monte edilmesi durumunda konforlu bir şekilde yatak imkanı sunar.

Gömme Dolap Modelleri

sallanan yatak

Salıncak yatak apartmanlarda yatak odası ve balkonlarda tercih edilebileceği gibi müstakil evlerin balkonlarında da tercih edilebilir. Evin balkonunda bir sallanan yatak konforlu alan oluşmasına yardımcı olur.

tavana asılan yatak

Balkonda tavana asılı yatak, hem çocuklar hemde yetişkinler için eğlenceli bir ortam sunar. Uygun ölçülerde tasarlanan bir yatak, balkonların daha kullanışlı hale getirilmesinde etkilidir.

tavana asılı yatak

Kanepe veya yatak şeklinde tasarlanarak kullanılan yataklar, dinlenme yeri olarak keyifli vakit geçirmeyi sağlayabilir. Üzerindeki yatak ve yastıklar çarpıcı ve renkli bir estetik oluşturur.

Size İlham Verecek Yatak Odası Tasarımları

tavandan asmalı yatak

Eşsiz ve zarif görüntüye sahip olan salıncak yatak, rahatlığını düşünenler için harika bir örnektir. İster uyuyun, ister uzanarak keyif yapın. Güzel vakit geçirmek için evinizde veya bahçenizde asma yatak tercih edebilirsiniz.

yatak odası salıncak

Asma yatak dört bir yanında bulunan çelik halat veya ip ile tavana monte edilerek kullanılır. Güvenli bir montaj uygulaması ile gönül rahatlığı ile kullanılabilir.

yatak odası sallanan yatak

Evinizin dekorasyonu ve rahat vakit geçirebilmek için bir fikir arıyorsanız bu kesinlikle tavana asılı yatak olmalı. Kendiniz, eşiniz, çocuklarınız ve misafirleriniz için harika bir deneyim olacak. Modern tasarımı ile hem iç açıcı hemde rahat bir ortama sahip olmanızı sağlar.

yatak-odasi-salincak-yatak

Asma yatak satışı yapan mağazalar bulunuyor. Ancak çok fazla para harcamadan salıncak yatağa sahip olmak istiyorsanız bir marangozdan yardım alabilir veya fikirlere göz atarak kendi ihtiyacınıza göre bir yatak tasarlayarak tavana asabilirsiniz.

Tavana Asılı Yatak Fikirleri

Tavana asılı yatak, güçlü ip veya halat ile tavana monte edilmektedir. İki kişiyi bile rahat bir şekilde taşıyan yataklar, istenilen ölçülerde tasarlanabiliyor. Kullanılan ipin bile yatak odası dekorasyonundaki etkisi büyüktür. Hem rahat bir yatak keyfi hemde dekorasyonu tamamlamak için büyüleyici görünümde bir asma yatak tercih edilebilir. Yatak odasına bir sallanan yatak düşünüyorsanız aşağıdaki fikirler ilham verecek.

Pelin Uslu

Ev dekorasyonu ile ilgili yenilikleri ve trendler hakkında insanlara yardımcı olacak konulara yer veriyorum. İç Mimarlık mezunu olmam nedeni ile konulara hakim biri olarak yayınlamış olduğum içeriklerle, ev dekorasyonu konusunda yardımcı olmak için buradayım. Salon, mutfak, yatak odası ve bir evin diğer tüm alanları için bulabileceğiniz harika dekorasyon fikirlerinden yararlanabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu