Ev Dekorasyonu

Defolu Fayans Fiyatları 2024

Defolu fayans fiyatları, nerede satılır ve nasıl alınır gibi soruların cevabına ulaşabilirsiniz. Ucuz fayans satın almak için 2. kalite veya defolu fayans fiyatlarına göz atabilirsiniz.

Defolu fayans fiyatları 1. kalite ürünlere göre daha uygun olduğu için tercih edilmektedir. Yer ve duvar döşemelerinde kullanılan fayanslar, sıfır alımlarda oldukça yüksek fiyatlara satılmaktadır. Bu nedenle insanlar defolu veya 2. kalite fayanslara yöneliyor. Defolu fayans, seramik, yer karosu ve kalebodur arayanların sayısı son zamanlarda oldukça artmış durumda. Fiyatlar yarı yarıya düşeceği için daha uyguna gelen fayanslar birçok kişi tarafından tercih ediliyor.

Defolu fayans fiyatları marka, ölçü ve metrekareye göre farklılık göstermektedir. Sıfır fayanslara göre fiyatı yarı yarıya kadar ucuz olan fayanslar, metrekare veya tır bazlı satılmaktadır. Duvar, zemin, banyo ve mutfak gibi alanlarda tercih edilen fayanslar, defolu veya ikinci kalite tercih edildiği zaman daha uyguna gelir. Sizler için araştırdık, defolu ve 2. kalite fayansların ortalama fiyatlarına ulaştık.

Defolu fayans, seramik ve kalebodur fiyatları şöyledir:

  • Defolu fayans 150 TL – 300 TL arasında satılmaktadır.
  • Defolu seramik 130 TL – 350 TL arasında satılmaktadır.
  • Defolu kalebodur 150 TL – 300 TL arasında satılmaktadır.

Ürün miktarına ve kalitesine göre fiyatlarda değişiklik olabilir.

Defolu Laminat Parke Fiyatları

Defolu Fayans Fiyatları

Defolu Fayans

Defolu fayans üretim sırasında kalitesi düşmüş veya zarar görmüş fayanslardır. Genellikle düşük fiyatlara satıldığı için birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Günümüzde defolu fayans fiyatları ortalama olarak metrekaresi 150 TL ile 300 TL arasında satılmaktadır.

Defolu fayans fiyatı marka, ölçü ve tercih edilecek olan miktara göre değişiklik gösterebilir. Örneğin 100 metrekare defolu fayans ile tır bazlı alınan fayansın fiyatı arasında farklılık vardır. Ancak defolu seramik fiyatları ortalama olarak 150 TL civarındadır.

Mutfak Tezgah Arası Fayans Modelleri

2. Kalite Fayans Fiyatları

Defolu Seramik

İkinci kalite fayanslar, üretim veya kullanım sırasındaki hatalar sebebiyle, düşük kaliteli üretilen fayanslara denilir. 2. kalite fayanslar genellikle 1. kaliteden daha uygun fiyata satılır. Ancak, üretim hatası nedeniyle kaynaklanan sorunlardan dolayı performansı veya kalitesi standart kalitedekilere göre düşüktür. 2. kalite fayanslar, fayans üreticileri tarafından standart kalite fayanslarla aynı fiyatlara satılmaz. 2. kalite fayans fiyatları, standart kalite fayans fiyatlarına göre daha düşüktür.

2. kalite fayans fiyatları, üretim yapan marka, ölçü ve tercih edilecek miktara göre farklılık gösterir. 2. kalite fayansların metrekare fiyatı 150 TL’den başlamaktadır.

Döşenmiş Banyo Fayans Modelleri

Defolu Yer Karosu Fiyatları

Defolu Yer Karosu

Kalebodur olarak da bilinen yer karosu defolu olarak satın alındığı zaman fiyatı daha ucuza gelir. Defolu yer karosu fiyatları 150 TL’den satılmaktadır. Metrekare hesabı satılan kalebodur fiyatları yüklü alımlarda daha ucuza gelir. Özellikle de tır bazlı alımlarda pazarlık yapılarak fiyat daha da aşağı çekilebilir.

Defolu seramik, standart seramiklere göre kalitesi düşük olan seramiklerdir. Bu nedenle fiyatları daha uygundur. Eğer uygun fiyata seramik, fayans, yer karosu arıyorsanız defolu veya 2. kalite ürünlere göz atmalısınız.

Defolu Fayans Nedir?

Defolu fayans, kalitesi düşük veya zarar görmüş fayanslardır. Standart fayanslara göre güvenirliği ve performansı daha düşüktür. Ancak birkaç basit hatadan dolayı zarar görmüş olan defolu fayanslar, zeminlerde rahatlıkla kullanılabilir. Fiyatının uygun olması nedeniyle son zamanlarda yapılarda sıklıkla tercih edilmektedir.

Defolu seramik, fayans ve yer karosu fiyatları ölçülere ve metrekareye göre belirlenmektedir. Ayrıca ne kadar fayans ihtiyacının olduğu da fiyatları etkilemektedir. Ne kadar fazla ürün alınırsa fiyatlar o kadar uyguna gelir.

Defolu Fayans Nereden Alınır?

Defolu fayans, fayans satışı yapan yapı marketlerden satın alınabilir. Ayrıca defolu fayans satışı Facebook grupları ve ikinci el alışveriş sitelerinden yapılmaktadır. Buralarda satış yapan kişiler ve firmalarla iletişime geçerek fayans fiyatları hakkında bilgi alabilir ve ihtiyacınız olan miktarda fayans siparişi verebilirsiniz.

Fayans üreten firmalar veya yapı marketlerde defolu fayanslar bulunabilir. Defolu fayans fiyatları, kalite ve stok durumuna göre farklılık göstermektedir. Eğer satın almak istiyorsanız öncelikle kalite ve performansın standart fayanslara göre ne kadar düşük olduğunu öğrenmelisiniz. Ayrıca, fayans alacağınız kişi veya firmanın ne kadar güvenli olduğunu araştırmalı ve ona göre fiyat teklifi almalısınız. Herhangi bir sıkıntı yaşamamak adına güvenilir firmalardan fayans satın almalısınız.

Pelin Uslu

Ev dekorasyonu ile ilgili yenilikleri ve trendler hakkında insanlara yardımcı olacak konulara yer veriyorum. İç Mimarlık mezunu olmam nedeni ile konulara hakim biri olarak yayınlamış olduğum içeriklerle, ev dekorasyonu konusunda yardımcı olmak için buradayım. Salon, mutfak, yatak odası ve bir evin diğer tüm alanları için bulabileceğiniz harika dekorasyon fikirlerinden yararlanabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu